Komentara: 0
Pregleda: 3580

Odlični uspesi klizačkog kluba Spartak

16.12.2012. u 09:42h
Izvor: RTV Yueco
Klizački klub "Spartak" učestvovao je proteklih dana na takmičenjima u Slovačkoj, Sloveniji i Beogradu. Postignuti su zapaženi rezultati, pogotovo u Beogradu gde je talentovana takmičarka Leona Rogić osvojila 3. mesto u Srbiji na "Prvenstvu Beograda za kadete" u okviru prvenstva Srbije.
Odlični uspesi klizačkog kluba Spartak

Sledeće takmičenje na kojem učestvuje klizački klub Spartak je 21. decembra Otvoreno prvenstvo Novog Sada "Novi Sad na ledu 2012" na kojem će klizački klub Spartak učestvovati sa 7 takmičarki i 1 takmičarem. Učešće na ovim takmičenjima je sufinansirano iz dela sredstava dodeljenih iz budžeta Grada Subotice. 

Na "Prvenstvu Beograda 2012" za kadete u okviru "Prvenstva Srbije" koje je održano 11 decembra takmičarka KK" Spartak" Leona Rogić zauzela je 3. mesto i osvojila bronzanu medalju, a druga takmičarka Mila Škorić zauzela je 9. mesto od 13 prijavljenih učesnica iz Srbije. Trener na takmičenju je bila Ines Bem. Najuspešnije su bile takmičarke klizačkog kluba "Olimpik" iz Beograda.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3580
Povezane teme

klizanje

klizački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.