Komentara: 3
Pregleda: 2297

Odlični rezultati Plivačkog kluba "Spartak"

17.06.2014. u 16:36h
Izvor: RTV Yueco
Takmičari plivačkog kluba "Spartak" u proteklom periodu ostvarili su odlične rezultate. Na nedavno završenoj školskoj Olimpijadi koja je održana u Somboru subotički plivači uspeli su da osvoje najviše medalja od svih učesnika koji su predstavljali naš grad.
Odlični rezultati Plivačkog kluba "Spartak"

Prošle nedelje je održano Prvenstvo Kranja na kojem je PK "Spartak" nastupiop sa dva plivača, Andrejom Barnom i Filipom Hunjadijem. Andrej Barna je isplivao normu za Olimpijske igre mladih koje se održava u Kini.

Za plivače Spartaka nema odmora, oni preko cele godine vredno rade i pripremaju se za druga takmičenja koja ih očekuju.

"Plivači moraju da budu fokusirani cele godine, a tu celu sezonu raspračamo na dva ili tri dela u zavisnosti od broja takmičenja. Plivači počinju sa radom 1. septembra, a olimpijske se završavaju 29. avgusta, tako da maltene neće imati odmora pred novu sezonu." - izjavio je Bojan Race, trener PK "Spartak".

Saradnja između PK "Spartak" i rukovodstva Gradskog bazena usko su povezana a samim ti nalaze se na jednom visokom nivou, svi su zadovoljni proteklom saradnjom i uslovima koji vladaju na bazenu. Osim toga plivače do kraja godine očekuje još mnogo takmičenja.

Naredna takmičenja koja očekuju PK "Spartak" nastavljaju se već 28. juna na prvenstvu mediterana za kadete u Izraelu, zatim Prvenstvo Vojvodine 4. i 7. jula, prvenstvo države za mlađe kategorije 13. jula, Evropsko prvenstvo od 9-13. jula, prvenstvo države od 20. jula i već pominjane olimpijske igre mladih od 15. do 28. septembra.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2297
Povezane teme

plivanje

plivački klub Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.