Komentara: 0
Pregleda: 2092

Odlična Jovana Đurić na Evropskom juniorskom prvenstvu

14.07.2014. u 17:59h
Izvor: Subotica.com
Jovana Đurić, juniorka Plivačkog kluba "Spartak" i članica reprezentacije Srbije u petak je završila svoj nastup na Evropskom prvenstvu u plivanju koje se održavalo od 9. do 13. jula u holandskom gradu Dordehtu. Na ovom takmičenju Jovana je odličnim rezultatima ispisala nove stranice istorije Plivačkog kluba iz Subotice.
Odlična Jovana Đurić na Evropskom juniorskom prvenstvu

Jovana je tokom takmičenja nastupila u tri discipline, i to u disciplini 400 slobodno u kojoj je zauzela 18. mesto, sa vremenom 4.22,33, zatim u disciplini 800 slobodno 10. mesto, sa vremenom 8.54,10 što je novi apsolutni nacionalni rekord i u disciplini 1500 slobodno u kojoj je zauzela 9. mesto, sa vremenom 17.03,62 što je, takođe novi apsolutni nacionalni rekord.

U plivačkom klubu smatraju da je ovo izuzetan rezultat koji može biti dobar predznak za Jovanin predstojeći nastup na 2. Olimpijskim igrama mladih koje će biti održane u avgustu u kineskom gradu Nanjingu.

Na Evropskom juniorskom prvenstvu u plivanju selektor srpskog nacionalnog tima je trener Spartaka Bojan Race.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2092
Povezane teme

plivanje

plivački klub Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.