Komentara: 0
Pregleda: 1497

Odigrano 5. kolo Gradske fudbalske lige

30.09.2014. u 14:28h
Izvor: Subotica.com
U nedelju su odigrani mečevi 5. kola Gradske fudbalske lige u kojima nije bilo većih iznenađenja. U derbiju kola Solid je bio bolji o Bratstva, dok je Elektrovojvodina ubedljivo savladala Udarnik iz Višnjevca.
Odigrano 5. kolo Gradske fudbalske lige

U petom kolu ostvareni su sledeći rezultati: Bikovo - Dušan Silni 3:0, Solid - Bratstvo 4:2, Đurđin - Lokomotiva 1:2, Elektrovojvodina - Udarnik Višnjevac 8:0, Žednik - Hajduk 0:5. U ovom kolu slobodan je bio Čantavir.

Na tabeli GFL prva tri mesta sa istim brojem bodova zauzimaju Bratstvo, Solid i Elektrovojvodina uz napomenu da ova poslednja ekipa ima utakmicu manje. Na samom začelju, bez osvojenih bodova, nalaze se Žednik i Dušan Silni.

U narednom kolu u nedelju od 15,30 časova sastaju se Čantavir i Elektrovojvodina, Lokomotiva i Žednik, Bratstvo i Đurđin, Bikovo i Solid, dok će se meč između ekipa Dušan Silni i Udarnik Višnjevac odigrati dan ranije. U ovom kolu slobodan je Hajduk.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1497
Povezane teme

gradska fudbalska liga

gradski fudbalski savez

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.