Komentara: 37
Pregleda: 6926

Odbornička grupa SPS-PUPS brojnija za tri člana

28.04.2015. u 17:56h
Izvor: GrO Socijalistička partija Srbije (SPS)
Saopštenje za javnost Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije o izmeni sastava odborničke grupe prenosimo u celosti.
Odbornička grupa SPS-PUPS brojnija za tri člana

U skladu sa čl. 45 i 46 poslovnika grada Subotice, obaveštavamo javnost da su odborničkoj grupi SPS-PUPS pristupili Zoltan Terek, Vesna Berta i Darko Antelj.

Presednik odborničke grupe SPS-a je Tamara Zagorac Mešter, zamenik predsednika odborničke grupe je Branko Pokornić. Ova inicijativa je uspešno sprovedena iako pred prethodno zasedanje Skupštine nije prihvaćena što je zloupotrebio prethodni Predsednik odborničke grupe SPS-a.

Odbornička grupa SPS - PUPS će zastupati programske ciljeve SPS-a i isključivo raditi na unapređenju boljeg života građana i građanki Subotice.

Odbornička grupa je po odluci Gradskog Odbora SPS-a u Subotici, u Skupštini grada Subotice jedini nosilac kako svih dosadašnjih, tako i svih budućih koalicionih dogovora i sporazuma gradske organizacije SPS-a u Subotici, sa njegovim koalicionim partnerima tokom vršenja vlasti u gradu.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Socijalistička partija Srbije (SPS)
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 37
Pregleda: 6926
Povezane teme

sps

socijalistička partija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.