Komentara: 61
Pregleda: 10215

Odbornica na čelu Muškog košarkaškog kluba "Spartak"

27.08.2015. u 10:08h
Izvor: Subotica.com
U Sportskom savezu Subotice u utorak je održana Izborna skupština Muškog košarkaškog kluba "Spartak" na kojem je izabrano novo rukovodstvo, a data je i podrška aktuelnom stručnom štabu. Za predsednicu Kluba izabrana je odbornica Josipa Ivanković.
Odbornica na čelu Muškog košarkaškog kluba "Spartak"

Na zatvorenoj sednici izabrani su predsednica i dva potpredsednika, kao i članovi Upravnog odbora. Jednoglasnom Odlukom delegata na funkciju predsednice Kluba izabrana je odbornica Josipa Ivanković, dok su potpredsednici Bojan Pavlović, predsednik Upravnog odbora beogradske firme Euro Lux i dr Danijel Kukaras, diplomirani inženjer i profesor na Građevinskom fakultetu.

Što se tiče Upravnog odbora, članovi su: Luka Čurčić (predstavnik kompanije Kanat i Vindija), Darko Papac (bivši košarkaš i direktor u Erste Banci), Nedeljko Mandić (potpredsednik firme Eurolux), Branimir Cigale (direktor marketinga hotela Galleria), Zoran Mikić (načelnik saobraćajne policije), Željko Vojnović (doktor ekonomskih nauka), Duško Stanić (direktor subotičke filijale Pireus banke), Mihajlo Čkonjević (inženjer građevine, vlasnik firme OpticLine), Dervo Ahmetović (dipl. oec, direktor subotičke Toplane) i Milisav Stanimirović (dipl. oec).

Odbornica na čelu Muškog košarkaškog kluba "Spartak"

foto: subotica.info

Za Sportskog direktora izabran je Jovo Sirovina, nekadašnji košarkaš Spartaka, danas aktivan kao funkcioner u OKK "Spartak", dok će ekipu u novoj sezoni u Prvoj ligi iz ugla struke voditi dosadašnji trener Predrag Borilović i njegovi saradnici Slobodan Ljubotina i Slobodan Lukić.

Košarkaši Spartaka u pripreme za novu sezonu krenuli su znatno izmenjenom sastavu, ugovori sa igračima koji su bili kostur tima u prethodnoj sezoni nisu produženi. Među onima koji su napustili klub su Vukan Živković, Aleksandar Sokolović, Jovan Antić, Stefan Kojić, Nikola Kočović kao i Božidar Babović, a na izlaznim vratima je i Martin Matović.

Sezona u Prvoj ligi Srbije počinje početkom oktobra, a KK "Spartak" će do tada pokušati da formira kvalitetan i kompetitvan tim koji će pokušati u novoj sezoni da pruži pre svega agresivniju, efikasniju ali i atraktivniju igru.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 61
Pregleda: 10215

Povezane vesti

Povezane teme

košarkaški klub spartak

josipa ivanković

predrag borilović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.