Komentara: 2
Pregleda: 3321

Odbojkašice večeras u borbi za titulu šampiona Srbije

24.04.2013. u 12:02h
Odbojkašice Spartaka večeras očekuje prva meč lopta u pohodu na prvu šampionsku titulu u istoriji kluba. Protivnik je ponovo trofejna Crvena zvezda, protivnik za svako poštovanje, ali i protivnik koji je pobeđen dva puta u poslednja 4 dana pa Suboticom vlada optimizam i očekivanje da se to može desiti i u večerašnjoj utakmici koja se igra od 18 časova u Hali sportova
Odbojkašice večeras u borbi za titulu šampiona Srbije

Odbojkašice Spartaka su na samo korak od titule, prve u istoriji kluba. Subotičanke su u ponedeljak u meču kakav odavno nije odigran na našim prostorima slavile protiv Crvene zvezde, posle pet setova i čak 129 minuta igre.

Večeras je prva prilika da nastave pobedničku seriju i da skinu Crvenu zvezdu sa trona, da budu nagrađeni za odlične igre tokom čitave sezone u prvenstvu i Kupu Srbije. Pehar Kupa za sezonu 2012/2013 se već nalazi u vitrinama Beograđanki, ali prilika za daleko vredniji pehar u nacionalnom prvenstvu tek treba da dobije vlasnika.

Utakmica počinje od 18 časova, igra se u Hali sportova i očekuje se velika podrška domaće publike, čeka se prva titula u istoriji kluba, a ima li bolje prilike nego pred domaćim navijačima.

U ponedeljak, na poslednje odigranoj utakmici ova dva tima, kada je ŽOK "Spartak" slavio posle 5 neizvesnih setova i velike borbe, Subotičani su apsolutno položili ispit što se tiče navijanja, ne sumnjamo da će tako biti i večeras pa neka bolji pobedi! U slučaju poraza Subotičanke će imati još jednu priliku, u petom meču koji će se odigrati na terenu Beograđanki već u petak od 20 časova.

Dakle, večeras od 18 časova, Hala sportova, ulaz besplatan - ŽOK "Spartak" : ŽOK "Crvena zvezda" - borba za titulu ili nastavak serije!

Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3321
Povezane teme

hala sportova

odbojka

ženska odbojka

žok spartak

odbojkaški klub crvena zvezda

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.