Komentara: 0
Pregleda: 4164

Odbojkašice sutra u Hali sportova mečom protiv Jedinstva počinju plejof

04.03.2014. u 13:40h
Izvor: Subotica.com
U sredu počinju prve utakmice plejofa (razigravanja) u okviru Superlige za odbojkašice. ŽOK "Spartak" kao četveroplasirana ekipa prvenstva, što donosi prednost domaćeg terena, i prvu utakmicu igra u subotičkoj Hali sportova protiv Jedinstva iz Stare Pazove. Meč se igra sutra od 19 časova, a ulaz je besplatan.
Odbojkašice sutra u Hali sportova mečom protiv Jedinstva počinju plejof

Po okončanju regularnog dela u plejof se plasiralo se osam ekipa koje će se u daljem razigravanju na osnovu dosadašnjeg plasmana boriti za titulu šampiona Srbije za sezonu 2013 / 2014.

Branilac šampionskog trofeja je beogradska Crvena zvezda koja na kraju ligaškog dela startuje sa trećeg mesta, dok je subotički Spartak sa dva poraza više za jednu poziciju lošije plasiran od aktuelnog šampiona.

Pored Spartaka u završnicu su se plasirali Partizan Vizura, TENT (Obrenovac), Crvena zvezda, Jedinstva (Stara Pazove), Dinamo, Kolubara i Železničar (Lajkovac).

Parovi četvrtfinala su sledeći:  Spartak - Jedinstvo (SP), Partizan Vizura - Dinamo, Crvena zvezda-Železničar i TENT - Kolubara. Plejof serija se igra na 2 pobede, a domačin prve utakmice je uvek bolje plasirana ekipa, a shodno tome ŽOK "Spartak" prvu i eventualno treću utakmicu će igrati pred domaćom publikom, što je svakako velika prednost.

Prvi meč između Spartaka i Jedinstva igra se sutra (sreda) od 19 časova u maloj sali Hale sportova a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 4164
Povezane teme

hala sportova

ženska odbojka

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

plejof

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.