Komentara: 1
Pregleda: 5052
Foto

Odbojkašice Spartaka savladale Vizuru i produžile finalnu seriju

02.05.2015. u 15:28h > 22:32
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartak pružile su odličnu igru na današnjem meču i u svim elementima igre nadigrale Vizuru i zasluženo slavile maksimalnim rezultatom 3:0. Naredni meč igra se u utorak, takođe u Subotici.
Odbojkašice Spartaka savladale Vizuru i produžile finalnu seriju

Domaće su bile daleko bolji rival, o čemu svedoči i krajnji rezultat. Vizura je bolje krenula, ali njihovo vođstvo nije dugo trajalo, samo do trenutka kad je na servis liniju stala Jelena Oluić.

Brzo je Spartak preokrenuo (8:7), a još brže su stekao i pet poena viška (16:11). U nastavku uvodnog seta dileme nije bilo, iako su se Novobeograđanke približile pri kraju – 25:22.

Sličan tok imao je i drugi period, u kojem je Vizura povela sa 8:7, ali je Spartak uz sjajnu podršku publike, uspeo da ponovo uhvati ritam i stekne veliku prednost (16:10). Ispostavilo se da je ta zaliha sasvim dovoljna za mirnu završnicu – 25:18.

I u trećem periodu sve je išlo prema željama iskusnog stratega Spartaka Slobodana Galeševa. Ovoga puta su Subotičanke imale prednost od početka seta, a ni izmene nisu mnogo pomogle treneru Vizure Slobodanu Radivojeviću, pa su domaće slavile prvu pobedu u finalnoj seriji.

Četvrti susret na programu je u utorak, 5. maja od 18 časova ponovo u Subotici. Ukoliko bude bilo potrebe, majstorica će biti igrana u SC „Vizura”, u petak 8. maja.

Spartak – Vizura 3:0 (25:22, 25:18, 25:17)

Dvorana: SC „Dudova šuma”. Gledalaca: 1.100.
Trajanje meča: 76 minuta.
Rezultat u seriji: 1:2.

NIS SPARTAK: Vukoja, Cvetićanin 15, Drpa 12, Sredić 7, Vučković, Antanasijević 2, Medić 2, T. Matić, Radakov, Oluić 10, D. Matić (libero), Živanović. Trener: Slobodan Galešev.

VIZURA: Kocić 2, Martinović, Stepanović (libero), Lozo 4, Savić 2, Aleksić 3, Lazović 1, Ranković 7, Buša 11, Mirković, Ćirović, Jeković, Dimić (libero). Trener: Slobodan Radivojević.

Izvor: Subotica.com
Odbojka (Ž): Spartak - Vizura Odbojka (Ž): Spartak - Vizura Odbojka (Ž): Spartak - Vizura Odbojka (Ž): Spartak - Vizura Odbojka (Ž): Spartak - Vizura Odbojka (Ž): Spartak - Vizura Odbojka (Ž): Spartak - Vizura Odbojka (Ž): Spartak - Vizura
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5052

Povezane vesti

Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.