Komentara: 0
Pregleda: 3185

Odbojkašice Spartaka večeras u Hali sportova protiv TENT-a

07.11.2014. u 12:51h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka večeras od 19 časova u Hali sportova igraju prvu utakmicu 4. kola Super lige u kojoj dočekuju obrenovački TENT. Ulaz je besplatan.
Odbojkašice Spartaka večeras u Hali sportova protiv TENT-a

Gostujuća ekipa je na kraju prošle sezone pretrpela veći broj promena u igračkom kadru, posle sezone u kojoj su bili jedan od favorita za osvajanje titule, danas su jedan od favorita za ispadanje u niži rang pošto su u prethodna 3 kola osvojili samo 3 boda i nalaze se na 8. mestu na tabeli Super lige,

- "Ekipa TENT-a je oslabljena u odnosu na prošlu godinu, a velikih problema imaju i sa Halom u Obrenovcu koja je totalno uništena u majskim poplavama, nalaze se u nezavidnom položaju, imaju jednu pobedu i dva poraza poraza i sigurno će doći u Suboticu silno motivisani da otkinu bar neki doe kolača i neće se predati unapred. Moramo ući maksimalno ozbiljno u ovaj meč i uzeti sva tri boda koja nam, po meni, sleduju." - izjavila je Marta Drpa, korektor ŽOK "Spartak".

Odbojkašice Spartaka večeras u Hali sportova protiv TENT-a

Igračice Spartaka nadaju se standardno dobroj podršci domaće publike u nadi da će nošeni njihovom energijom zabeležiti i drugu pobedu u sezoni.

- "U mojoj dosadašnjoj karijeri igrala sam pred različitom publikom, ali ova publika u Subotici je predivna i jako je veliki gušt igrati pred njima, zato ih pozivam da dođu večeras u 19 časova i pomognu nam da osvojimo nova 3 boda" - dodala je Drpa

U poslednjem kolu odbojkašice Spartaka izgubile su u Beogradu od Crvene zvezde u maratonskom meču sa 3:2, dok su Obrenovčanke poražene od Vizure sa 3:0. Meč se igra u Hali sportova u Subotici od 19 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3185
Povezane teme

hala sportova

ženska odbojka

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.