Komentara: 0
Pregleda: 3247

Odbojkašice Spartaka večeras (19h) u odlučujućem meču za polufinale plejofa

11.03.2014. u 09:44h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka večeras od 19 časova u Hali sportova igraju treću, odlučujuću, utakmicu četvrtfinala plejofa. Posle poraza od ekipe Jedinstva na domaćem terenu u prvoj utakmici, usledila je pobeda na gostovanju u Staroj Pazovi, a veliku prednost novog domaćinstva odbojkašice Spartaka morale bi večeras da iskoriste.
Odbojkašice Spartaka večeras (19h) u odlučujućem meču za polufinale plejofa

Za sada su poznate tri ekipe koje su sa maksimalne dve pobede nastavile u polufinale - to su Crvena zvezda, Partizan Vizura i Tent, a večeras će se saznati koja će im se ekipa pridružiti.

Večeras u maloj sali Hale sportova od 19 časova igra se treća utakmica između ŽOK "Spartak" i ŽOK "Jedinstvo" iz Stare Pazove. Iznenađujuće lako, rezultatski, odbojkašice Spartaka su pretrpele poraz od Jedinstva u prvoj utakmici četvrtfinala plejofa, da bi 3 dana kasnije na gostovanju uzvratili istom merom, znatno neizvesnije ali računa se samo pobeda, kao što će to biti i večeras.

Četvrtfinalna plejof serija igra se na dve pobede, prednost domaćeg terena (prva i eventulano treća utakmica) ostvaruje se na osnovu plasmana u ligaškom delu, a tu je Spartak, kao četvrto plasirana ekipa, bio u boljem položaju.

Odbojkašice Spartaka večeras (19h) u odlučujućem meču za polufinale plejofa

Odbojkašice Jedinstva su tradicionalno neugodan protivnik i pokazale su to više puta, ali isto tako Subotičanke imaju neophodan kvalitet koji su nebrojeno puta prikazale, što i govori plasman na tabeli, ali posle relativno ranog ispadanja iz Kup takmičenja, ukoliko se ne ostvari makar finale plejofa - sezona bi mogla se proglasi neuspešnom, ako će se uzimati rezultati prethodnih nekoliko godina.

Očekuje se težak i neizvestan meč, obe ekipe će sigurno želeti da poprave utisak, a neusmnjivo obe ekipe želeće i da se pridruže najjačoj četvorci srpske ženske odbojke. Obojkašice računaju na prednost domaćeg terena i snažnu podršku publike, videćemo kako će Subotičani reagovati na to.

Meč se igra večeras u Hali sportova od 19 časova, a ulaz je besplatan.

Nadamo se da ćemo večeras gledati radost ove ekipe...

Odbojkašice Spartaka večeras (19h) u odlučujućem meču za polufinale plejofa

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3247

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.