Komentara: 8
Pregleda: 4186

Odbojkašice Spartaka u finalu plejofa!

22.04.2015. u 19:49h > 23.04.2015. u 00:57h
Izvor: Subotica.com
Оdbojkašice Spartaka savladale su večeras u subotičkoj Hali sportova Crvenu zvezdu u petom meču polufinala plejofa za šampiona države. Za titulu boriće se protiv Vizure. Finalna serija na tri pobede igra se na tri pobede, a počinje već u subotu na terenu aktuelnog šampiona - Vizure.
Odbojkašice Spartaka u finalu plejofa!

Odbojkašice Spartka odlično su započele meč i relativno ubedljivo dobile prvi set rezultataom 25:17. Već u narednom igra i rezultat su preslikani ali ovaj put u korist gostujće ekipe koja je osvajanjem drugog seta (16:25) poravnala rezultat na 1:1.

U trećem setu vodila se velika borba, sa puno preokreta, ali prve do odlučujćeg poena u setu dolaze igračice Spartaka (25:19).

U poslednjem setu Spartak je diktirao prednost od samog starta i držao Zvezdu na dovoljnoj distanci do same završnice, ali neizvesnost ipak nije nedostajala tako da su obe ekipe praktično ravnopravno provodile set kraju. Više znanja, sreće i želje imale su igračice Spartaka koje su sa 25:22 došle do svog trećeg seta i time "overile" plasman u finale gde će se sastati sa Vizurom koja je u tri meča bila bolja od ekipe Jedinstva iz Stare Pazove.

Spartak - Crvena zvezda 3:1 (25:17, 16:25, 25:19, 25:22)

Utakmicu u Hali sportova posmatralo je oko 1.500 gledalaca, a posetioci sajta mogli su da prate audio-video prenos od 19 časova.

SPARTAK: Vukoja, Rajlić, Cvetićanin 8, Drpa 23, Sredić 11, Vučković, Antanasijević 3, Medić 11, T. Matić 9, Oluić 4, D. Matić (libero), Živanović. Trener: Slobodan Galešev.

CRVENA ZVEZDA: Trnić 10, Čanak, Popović 8, Brđović 2, Helić 23, Pušić (libero), Rosić (libero), Milenković 7, Stijepić, Kecman 3, Lukić 3, Milović. Trener: Branko Kovačević.

Finalna serija na tri pobede igra se na tri pobede, a počinje već u subotu na terenu aktuelnog šampiona - Vizure. Posle dva meča u Beogradu odigraće se dva u Subotici, da bi u slučaju nerešenog rezulatata sledeći meč bio odigran u Beogradu jer u ovoj seriji Vizura kao bolje plasirani tim na kraju ligaškog dela ima prednost domaćeg terena.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 dan
Komentara: 8
Pregleda: 4186
Povezane teme

hala sportova

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.