Komentara: 1
Pregleda: 1500

Odbojkašice Spartaka bolje od Dinama (1:3)

01.03.2015. u 14:57h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice su u sinoćnjem duelu protiv Dinama upisale svoju trinaestu pobedu ove sezone i vratile se na drugo mesto pred plejof. Poslednji meč ligaškog dela Subotičanke će odigrati na domaćem terenu protiv lidera na tabeli - ekipe Vizure.
Odbojkašice Spartaka bolje od Dinama (1:3)

Odbojkašice Spartaka do pobede su došle posle preokreta.

Pančevke su zasluženo stigle do prednosti na ovom meču. Imale su konstantno vođstvo tokom prvog perioda i znalački su ga sačuvale. Načinile su samo dve greške, naspram osam, koliko je imalao Spartak.

Odlična odbojka viđena je i u drugom setu. Ulazak Cvetićaninove doneo je Spartaku bolju atmosferu u terenu, a snažan servis i čvrst blok, u čemu je prednjačila Sredićeva, kvalitetniju igru.

Ipak, igračice Dinama su parirale do same završnice (19:21), ali su sada one poklonile veliki broj poena subotičkoj ekipi nepreciznim napadima, pa je usledilo izjednačenje.

U trećoj i četvrtoj deonici, sve je išlo na vodenicu Spartaka. Proradio im je servis, učvrstile su blok i time stvarale velike probleme Pančevkama u realizaciji napada.

Dinamo – NIS Spartak 1:3 (25:22, 22:25, 17:25, 13:25)

DINAMO: Ašćerić 6, Lazić 13, Simić 6), Kocić 15, Spremo 4, Božić 1, Petrov (libero), Novaković 1, Petrović, Đurđević, Marković 2, Vladisavljev. Trener: Aleksandar Vladisavljev.

NIS SPARTAK: Drpa 14, Sredić 17, Antanasijević 3, S. Medić 8, T. Matić 4), Oluić 11, D. Matić (libero), Cvetićanin 11, Vukoja, Vučković, Radakov, Živanović. Trener: Slobodan Galešev.

U poslednjem kolu pred plejof Spartak će ugostiti prvoplasiranu Vizuru.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1500
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.