Komentara: 2
Pregleda: 5106

Odbojkašice 12 časova zaglavljene kod Feketića, a odbojkaši 9

09.12.2012. u 12:56h
Odbojkašice su provele 12 časova u autobusu na 40km od Subotice, odbojkaši u povratku iz Kladova putovali čak 9 časova. Osim umora kod obe ekipe usled neplaniranog zadržavanja nije bilo nekih drugih problema.
Odbojkašice 12 časova zaglavljene kod Feketića, a odbojkaši 9

Meč Vizure Wall Art i NIS Spartaka koja je trebalo da se odigra u sinoć od 18 časova u dvorani „Vizura“ na Tošinom bunaru, pomeren je za 24 časa u istom terminu.

Loši vremenski uslovi i sneg koji pada bez prestanka zaustavio je ekipu Spartaka u Feketiću, četrdesetak kilometara od Subotice.

Zvanična informacija je da je iz tog razloga Čedomir Nedeljković, komesar takmičenja UOKPL odmah reagovao i saopštio novu satnicu, a o istoj su obavešteni i sva zvanična lica, sudije, delegati. Međutim nezvanična informacija je da se utakmica neće održati ni danas.

12 časova u redu za povratak kući

Kako nezvanično saznajemo odbojkašice Spartaka su u subotu prepodne, oko 11 časova krenule put Beograda, ali su ostali zavejani u snegu već kod Feketića. Odbojkašice Spartaka su provele u autobusu čitavih 12 časova i vratili se preko Vrbasa u Suboticu tek sinoć oko 23:20. 

Odbojkašice 12 časova zaglavljene kod Feketića, a odbojkaši 9

I pored nevolje koja ih je zadesila atmosfera u autobusu je bila pozitivna - pridružila im se i majka Mirne Radulović

Takođe kako nezvanično saznajemo susret odbojkašica Spartaka i Vizure neće bit odigran ni danas, kako je prvobitno najavljeno, pošto je odbojkaška organizacija zamoljena od strane Nemanje Simovića, člana Gradskog veća zaduženog za sport, za razumevanje u skladu sa trenutnim vremenskom nepogodama. Termin odigravanja će biti naknadno saopšten.

Odbojkašice 12 časova zaglavljene kod Feketića, a odbojkaši 9

9 časova "jahanja" od Kladova

Ništa bolje nisu prošli ni odbojkaši Spartaka koji su krenuli iz Kladova nazad za Suboticu. Njihov put od 430 kilometara trajao je od 1 čas iza ponoći do jutros u 10.  Svi odbojkaši osim što su iscrpljeni od napornog puta, a pre toga iscrpljujuće utakmice, su dobro.

Odbojkaši osim što su dugo putovali svoju utakmicu su izgubili sa 0:3 od ekipe Đerdapa.

Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 5106

Povezana vest

Povezane teme

odbojkaški klub spartak

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.