Komentara: 0
Pregleda: 2716

Odbojkaši Spartaka večeras za opstanak u društvu najboljih

19.04.2013. u 11:40h
Izvor: RTV Yueco
Odbojkašima Spartaka potrebno je da zabeleže još jednu pobedu protiv ekipe iz Novog Pazara kako bi ostali u superligaškom društvu. Igrači Spartaka po prikazanoj igri u prva dva meča da ju nam za pravo da se nadamo da će igrači Spartaka ostvariti pobedu i opstanak u društvu najboljih. Utakmica se igra večeras od 19 časova u Hali sportova.
Odbojkaši Spartaka večeras za opstanak u društvu najboljih

Bez obzira što su prve dve utakmice subotički odbojkaši dobili maksimalnim rezultatom od tri nula. Ekipa Novog Pazara najavljuje da je spremna kako bi pokušala da iznenadi subotičane i produži seriju, dok su sa druge strane mreže igrači Spartaka, svesni da nema opuštanja i da ih danas čeka najteži meč protiv ekipe Novog Pazara. Gosti nemaju šta da izgube a Spartak ima prvu meč loptu da opravda svoj status u Super ligi.

Treća utakmica igra se večeras u Hali sportova sa početkom u 19 časova. Ulaz je besplatan, a odbojkaši se nadaju velikoj podršci domaće publike u novom izazovu da ostanu u društvu najboljih odbojkaških ekipa Srbije.

Izvor: RTV Yueco
Odbojka (M): Spartak - Novi Pazar Odbojka (M): Spartak - Novi Pazar Odbojka (M): Spartak - Novi Pazar Odbojka (M): Spartak - Novi Pazar Odbojka (M): Spartak - Novi Pazar Odbojka (M): Spartak - Novi Pazar Odbojka (M): Spartak - Novi Pazar Odbojka (M): Spartak - Novi Pazar
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2716

Povezane vesti

Povezano dešavanje

Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.