Komentara: 0
Pregleda: 3699

Odbojkaši Spartaka večeras protiv Novog Pazara

12.04.2013. u 11:52h
Izvor: RTV Yueco
Odbojkaši Spartaka u prvom meču plej auta večeras u Hali sportova od 19 časova igraju sa ekipom iz Novog Pazara. Ulaz je besplatan.
Odbojkaši Spartaka večeras protiv Novog Pazara

Ligaški deo sezone ekipa Spartaka završila je pre nešto više od mesec dana, ali igrači se nadaju povoljnom rezultatu protiv ekipe Novog Pazara i opstanku u društvu najboljih.

Igrač Spartaka Strahinja Kuburović dobro poznaje sutrašnjeg rivala.Pre dolaska u Suboticu bio je član ekipe koja je ove godine u rangu niže osvojila drugo mesto i izborila šansu da se bori za super ligu.

Po rečima cele ekipe i stručnog štaba,subotički tim se dobro spremio za predstojeće duele a prednost će im biti i domaći teren. Ekipa koja prva ostvari tri pobede naredne takmičarske sezone biće član super ligaškog društva.

Utakmica počinje u 19 časova, igra se u Hali sportova, ulaz je besplatan i odbojkaši Spartaka nadaju se velikoj podršci domaće publike.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 dana
Komentara: 0
Pregleda: 3699

Povezane vesti

Povezano dešavanje

Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.