Komentara: 0
Pregleda: 1533

Odbojkaši Spartaka večeras dočekuju Borac

05.02.2016. u 10:19h
Izvor: Subotica.com
Danas i sutra igraju se mečevi 14. kola Prve lige za odbojkaše, a subotički tim će večeras na svom terenu ugostiti Borac iz Starčeva. Meč se igra u Hali sportova od 19 časova, a ulaz je besplatan.
Odbojkaši Spartaka večeras dočekuju Borac

Večerašnji duel je ujedno i borba za poziciju broj 3 na tabeli Prve lige. Ekipa iz Starčeva ima jednu pobedu i jedan bod više od "golubova", ali Spartak je već u prvom delu sezone pokazao da može da ih pobedi pa su tako u subotičkom klubu uvereni da mogu to da ponove.

Spartak je u trinaest kola sezone 2015/16 zabeležio devet pobeda i četiri poraza i postoji teoretska šansa da se napadne pozicija broj jedan i zato je svaki meč do kraja izuzetno važan.

Nikola Stoković očekuje dobru utakmicu, ističući da bi njegova ekipa trebala da iskoristi prednost domaćeg terena, igra svoju igru i maksimalno koncentrisano uknjiži nove bodove, čime bi nastavila pritisak na tri ekipe koje se nalaze na Spartakovom putu do Superlige.

- "Dosta starija ekipa od nas, u proseku. Ide nam na ruku što smo u poslednjih 5-6 meseci odigrali nekoliko utakmica protiv njih, poznajemo ih, znamo šta da očekujemo, svesni smo da sve zavisi od nas i zato je potrebno da od prvog minuta držimo konce u svojim rukama." - izjavio je Stoković

Do kraja prvenstva ostalo je da se odigra još 9 kola, što je sasvim dovoljno da se sustigne lider Jedinstvo, koje iako ove sezone nema niti jedan poraz uz neki srećni splet okolnosti (po Spartak i ostale pratioce) može da učini završnicu sezone zanimljivim i neizvesnijim.

Odbojkaši Spartaka nadaju se da će ih domaća publika podržati u vrlo važnom duelu, narednom u nizu za potencijalni povratak u Superligu. Plasman na drugu poziciju na kraju prvenstva obezbedio bi baraž sa pretposlednjom ekipom Superlige.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1533
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.