Komentara: 0
Pregleda: 1772

Odbojkaši Spartaka uspešni protiv Topličkih vitezova (1:3)

05.12.2016. u 11:58h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka vezali su dva gostovanja i iz ta dva susreta imaju polovičan uspeh. Posle poraza u Smederevu usledila je pobeda u Kuršumliji za povratak na poziciju broj 3 tabele Prve lige Srbije.
Odbojkaši Spartaka uspešni protiv Topličkih vitezova (1:3)

Posle 0:2 u setovima za Spartak činilo se da će ekipa Igora Žakića brzo završiti posao u Kuršumliji ali domaća ekipa iskoristila je nešto opušteniju igru Spartaka da produži meč i nadu da mogu nešto više da urade u ovom duelu. Treći set dobili su domaći igrači na razliku, ali Subotičani već u četvrtom stavljaju tačku na meč i beleže nove bodove.

Toplički vitezovi - Spartak 1:3 (18:25, 16:25, 28:26, 18:25)

Na ruku Spartaka išli su i rezultati Mladog radnika i Kosovske Mitrovice koji su dosta teško izašli na kraj sa svojim protivnicima i osvojili "samo" dva boda.

Posle osam odigranih kola Subotičani se drže treće pozicije sa šest pobeda i dva poraza. U narednom kolu Spartak dočekuje neugodni Borac iz Starčeva. Do kraja godine Spartak će imati i još jedno gostovanje, ovaj put u južnu srpsku pokrajinu, u Kosovsku Mitrovicu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1772
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.