Komentara: 4
Pregleda: 5207

Odbojkaši Spartaka u Superligi!

31.03.2012. u 21:27h
Izvor: RTV Yueco
Odbojkaši Spartaka u Superligi!

Odbojkaši Spartaka i definitivno su obezbedili prvo mesto i plasman u Super ligu.Sinoć u Hali sportova, pred punim tribinama, izabranici Gorana Ilica lako su savladali goste iz Smedereva maksimalnim rezultatom 3:0.Iako im je bilo potrebno samo dva seta subotički odbojkaši pružili su svoj maksimum što je rezultiralo da se posle sat vremena i zvanično, posle četiri godine, vrate među naše najbolje odbojkaške ekipe.

Gostima utakmica nije rezultatski puno značila tako da su odbojkaši Spartaka lako slomili otpor smederevaca.Posle lako dobijenog prvog seta, lako su izabranici Gorana Ilica priveli drugi set kraju, da bi posle poslednjeg poena u drugom setu cela hala ustala i pozdravila nove superligaše.Do kraja prvenstva ostao je još jedan meč i to u Novom Sadu protiv ekipe Dunav Volej.

Ekipa predvođena iskusnim trenerom Goranom Ilićem bila je dominantna tokom celog prvenstva i ostvarila primarni cilj koji su uprava i grad zacrtali pre početka takmičenja u ovoj sezoni. Ekipa se pre dve sezone takmičila u drugoj ligi Sever, kada je obezbeđen ulazak u Prvu ligu. U prošloj sezoni zauzeli su drugo mesto u Prvoj ligi, igrali baraž sa ekipom Železničara za ulazak u elitu, međutim poklekli su u petom, odlučujućem meču. Sledeće sezone subotička publika pored ženske, moći će da uživa i u najkvalitetnoj muškoj odbojci Srbije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 5207
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

ok spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.