Komentara: 1
Pregleda: 2994

Odbojkaši Spartaka sutra dočekuju Crvenu zvezdu

20.11.2013. u 16:55h
Izvor: RTV Yueco
Prvi meč šestog kola Super lige za odbojkaše, odigraće se sutra u subotičkoj Hali sportova.Odbojkaši Spartaka ugostiće Crvenu zvezdu koja je trenutno drugoplasirana na tabeli sa osvojenih 12 bodova. Meč se igra sutra (četvrtak) od 18 časova u Hali sportova, a ulaz je besplatan.
Odbojkaši Spartaka sutra dočekuju Crvenu zvezdu

Subotičani su posle pet odigranih kola osvojili četiri boda.Bez obzira na trenutno stanje na tabeli verujemo da će igrači Spartaka pronaći pravu igru protiv Crvene zvezde.

Po rečima igrača tokom celog pripremnog perioda a i kada je prvenstvo počelo ekipa dobro radi tako da će i u narednom periodu doći bolji  rezultati.Zbog povreda  koja od početka sezone prati klub, još ni jednu utakmicu u dosadašnjem prvenstvu nisu odigrali kompletno.

Sutrašnja utakmica igra se u Hali sportova od 18 časova. Odbojkaši Spartaka očekuju podršku sa tribina kako bi im bilo lakše da ostvare dobar rezultat.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2994
Povezane teme

hala sportova

spartak crvena zvezda

odbojka

odbojkaški klub spartak

odbojkaški klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.