Komentara: 0
Pregleda: 1285

Odbojkaši Spartaka savladali Novi Sad (0:3)

23.11.2015. u 11:12h
Izvor: Subotica.com
Subotički plavo beli savladali su sinoć u Novom Sadu istoimenu ekipu maksimalnim rezultatom 3:0 i time upisali svoju četvrtu ovosezonsku pobedu čime su se probili na poziciju broj tri na tabeli Prve lige Srbije.
Odbojkaši Spartaka savladali Novi Sad (0:3)

Ekipa Igora Žakića zabeležila je bez većih poteškoća trijumf protiv ekipe iz donjeg dela tabele i time nastavila put ka vrhu u nadi da će se već ove sezone obezbediti povratak u elitno nacionalno takmičenje - Super ligu.

U tri seta, bez veće neizvesnosti Spartak je odneo pobedu u Novom Sadu i time vezao dve pobede, a u narednom kolu motivisano dočekuje ekipu iz Kosovske Mitrovice sa kojom u dosadašnjim okršajima imaju omer od jedne pobede i jednog poraza.

Za razliku od Spartaka koji u poslednja četirii kola ima tri pobede i poraz, Mitrovčani imaju obrnuto proporcionalan odnos uspešnosti, odnosno jednu pobedu i tri poraza.

Novi Sad - Spartak 0:3 (21:25, 22:25, 12:25)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1285
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.