Komentara: 9
Pregleda: 4987

Odbojkaši Spartaka posle trećeg poraza od Inđije napustili Super ligu

15.04.2014. u 23:05h
Izvor: Subotica.com
Subotica u narednoj sezoni neće imati predstavnika u muškoj Super ligi pošto je Spartak večeras poražen po treći put za nedelju dana od drugoplasirane ekipe Prve lige i u novoj sezoni takmičiće se upravo u rangu iz kojeg Inđija dolazi.
Odbojkaši Spartaka posle  trećeg poraza od Inđije napustili Super ligu

Još jedna utakmica Spartaka koja nije ni podsećala na one dobre igre koje smo imali prilike da gledamo, pogotovo na domaćem terenu. Ponovila se igra iz prve utakmice i onog tada iznenađujućeg poraza, pa su tako gosti iz Inđije, nošeni malom, ali bučnom podrškom, u tri seta došli do treće vezane pobede i zauzele Spartakovo mesto u Super ligi.

Sva tri seta su zasluženo pripala borbenim i vrlo motivisanim gostima, baš kao i sva tri odigrana meča. Prvi je bez mnogo neizvesnosti pripao gostima, u drugom se vodila velika borba, imao je Spartak prilike u finišu tog seta da prelomi utakmicu i poravna u setovima, ali gosti su bili srećniji i spretniji te su tako došli do velike prednosti od 2:0.

U trećem setu Spartak je zaigrao značajno agresivnije, preciznije i odlučnije, sve do prvog tehničkog tajmauta (8:7) a tada se dešava neobjašnjiv pad u igri i gosti na odlične servise Pešuta vezuju 7 poena i stvaraju značajnu zalihu koju su do kraja održavali.

Ukupan skor je 3:0 u pobedama i 9:1 u osvojenim setovima za Inđiju. Odbojkašima Spartaka nije ostalo ništa drugo nego da stisnu ruku protivnicima i požele im sreću u narednoj sezoni.

Ekipu je sa klupe vodio Zoran Kecman s obzirom da je dosadašnji trener posle drugog poraza u Inđiji podneo ostavku na mesto prvog trenera ne bi li trgnuo ekipu. Privremeni trener za nekoliko dana rada sa ekipom pokušao je da pripremi za večeras, ali epilog svega je, nažalost, poraz.

Preko potrebna podrška domaće publike i ovaj put je izostala. Tek oko 300 gledalaca bodrilo je odbojkaše Spartaka, a atmosfera nije bila ni blizu "užarene".

Izvor: Subotica.com
Odbojka (M): Spartak - Inđija Odbojka (M): Spartak - Inđija Odbojka (M): Spartak - Inđija Odbojka (M): Spartak - Inđija Odbojka (M): Spartak - Inđija Odbojka (M): Spartak - Inđija Odbojka (M): Spartak - Inđija Odbojka (M): Spartak - Inđija
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 4987

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.