Komentara: 0
Pregleda: 1433

Odbojkaši Spartaka maksimalni protiv Kosovske Mitrovice (3:0)

31.01.2015. u 00:07h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka odličnom igrom došli su do nove pobede i revanširali se ekipi Kosovske Mitrovice za poraz u 2. kolu. Maksimalna pobeda od 3:0 pred domaćom publikom bila je deveta ove sezone, pa se tako ekipa Igora Žakića nalazi na deobi petog i šestog mesta tabele Prve lige Srbije.
Odbojkaši Spartaka maksimalni protiv Kosovske Mitrovice (3:0)

Do novih bodova mladi odbojkaši subotičkog prvoligaša došli su preko drugoplasirane ekipe koju su večeras savladali sa 30, po setovima 25:22, 25:19, 25:19.

Sva tri seta su protekla u boljoj igri domaće ekipe, a iako je u prvom setu završnica bila nešto neizvesnija, prvi do odlučujućeg poena dolazi Spartak i time najavljuje potencijalno iznenađenje protiv boljeplasirane ekipe koja je do ove utakmice u 14 kola imala samo 3 poraza.

Odlična igra nastavila se i u druga dva seta, ali oni su bili daleko izvesniji, ispostavilo se, od uvodnog te su tako odbojkaši Spartaka upisali vrlo važnu pobedu protiv favorizovane ekipe iz Kosovske Mitrovice i revanširali se za poraz na startu sezone.

Za Spartak su nastupili: Jungić, Janačkov, Medan, Juhas, Čajić, Konkolj (libero), Eremić, Pualić, Dodić, Jovanović, Tumbas i Lozić, dok su u gostujućoj ekipi zaigrali Matić, Nikolić, Knežević, Debeljar, Dautović, Jovanović, Matijašević, Radomirović, Delić (libero), Stanković, Ristić i Kuburović

U narednom kolu Spartak gostuje u Novom Sadu, istoimenoj ekipi, koja je nešto slabije plasirana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1433
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.