Komentara: 0
Pregleda: 2455

Odbojkaši Spartaka lako izašli na kraj sa FAP Livnicom

06.11.2016. u 15:25h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka ne znaju za gorčinu poraza u ovoj sezoni, a potvrdu odličnog starta sezone dobili smo i sinoć nakon što je ekipa Igora Žakića još jednom odrigala na nivou i pobedila FAP Livnicu sa 3:0.
Odbojkaši Spartaka lako izašli na kraj sa FAP Livnicom

Do nove pobede, četvrte u nizu, mladu ekipu Spartaka vodili su Jungić i Kecman, koji su, pogotovo u prelomnim momentima meča, davali potreban impuls i pravili razliku.

Veća neizvesnost viđena je jedino u prvom setu, pogotovo sredimo istog, kada su gosti uspostavili rezultatski egal, ali u završnici prevaga je ipak otišla na stranu Spartaka koji je na mišiće poveo sa 1:0.

Novi Pazar ipak prejak - Odbojkaši Spartaka u sredu su igrali meč osmine finala Kupa Srbije u kojem su dočekali superligaša Novi Pazar koji odilično igra ove sezone, imaju iskusniju ekipu i kvalitetniji sastav, ali Subotičani su u naletu i uloga favorite morala je da se opravda. Pazarci su mnogo teže nego što su planirali rešili pitanje pobednika pošto su tek posle pet setova izbacili Spartak.

Otpor gostiju splašnjavao je iz seta u set, pa je tako meč završen u tri seta, za novi ubedljiv trijumf "golubova" koji ih i dalje drži u samom vrhu, na poziciji broj 3, sa istim brojem kao drugoplasirani Mladi radnik (11), odnosno bod manje u odnosu na lidera Kosovsku Mitrovicu.

U drugom setu kretanje rezultata je od orvog poena bilo na strani domaće ekipe koja je na kraju relativno lako došla do odlučujućeg poena i vođstvo od 2:0. Treći set, ispalo je, bio samo puka formalnost s obzirom da su igrači iz Prijepolja stali, spustili gard, i na kraju položili oružje pred raspoloženim Spartakom.

Spartak - FAP Livnica 3:0 (25:22, 25:19, 25:11)

Najefikasniji u redovima Spartaka bili su Jungić i Kecman sa po 12 osvojenih poena, Lozić je pridodao 10, Eremić 7, po tri su uspešno završili Paulić, Tumbas i Lozić, dok je Ljuboja stao na jednom.

U narednom kolu Spartak gostuje u Požarevcu, drugoplasiraniom Mladom radniku, pa ćemo tako saznati da li se Spartak vraća na drugo mesto, ostaje na trećem, ili možda u slučaju kiksa Kosovske Mitrovice zasedne na čelo tabele Prve lige.

Prošle godine ekipi Spartaka jako malo je falilo da se vrate u superligaško društvo, ove godine ekipa je još mlađa i ciljevi i očekivanja su spušteni na opstanak. Danas, posle četiri odigrana kola teško je poverovati da će se ova ekipa boriti u donjem delu tabele, baš naprotiv, da će pozitivno iznenaditi visokim plasmanom, što će svkako biti vetar u leđa za sledeću sezonu, nadamo se i bolje uslove za ovaj klub. .

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2455
Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.