Komentara: 0
Pregleda: 2609

Odbojkaši i odbojkašice večeras za nove bodove

21.11.2014. u 12:37h
Izvor: Subotica.com
Ljubitelje odbojke u Subotici večeras očekuje dupli program u kojem će imati prilike da pogledaju mečeve odbojkaša i odbojkašica Spartaka protiv ekipa koje su na papiru autsajderi. Muška ekipa igra od 17 časova, dok će ženska izaći na teren dva časa kasnije. Oba meča igraju se u subotičkoj Hali sportova, a ulaz je besplatan.
Odbojkaši i odbojkašice večeras za nove bodove

Prvi na teren danas izlaze odbojkaši Spartaka koji u 7. kolu Prve lige od 17 časova dočekuju ekipu Užica. Gosti iz Užica su jedina ekipa u ligi koja u prethodnih šest kola bez osvojenih bodova. Sa druge strane odbojkaši Spartaka trenutno se nalaze na sredini tabele, (3 pobede i 3 poraza).

Trener Spartaka Igor Žakić istako je da prvi put ove sezone u utakmicu ulaze kao favoriti, ali da ne smeju potceniti protivnika, odnosno da moraju maksimalno pristupiti utakmici kako bi osvojili nove prvenstvene bodove.

- "Ekipu sam pripremao da bez obzira ko nam je protivnik mi moramo da se koncentrišemo na sebe jer pokazalo nam se da samo sa takvim pristupom, kada mislimo na našu igru, umesto na protivnika, niko ne može preterano da nas ugrozi, a kada srljamo, idemo iz greške u grešku, suprotno od onoga što se dogovorimo na treningu, onda može da nas pobedi svako" - izjavio je Žakić

Ulaz na meč MOK "Spartak" i MOK "Užice" je besplatan.

Odbojkašice od 19 časova protiv Kolubare

Dva časa kasnije na teren male sale Hale sportova pred subotičkom publikom meč će odigrati ženska ekipa Spartaka koja dočekuje Kolubaru iz Lazarevca. U pitanju je prva utakmica 6. kola Super lige između ekipe i Lazarevca koja je poslednjeplasirana na tabeli, bez bodova i bez osvojenog seta, dok Spartak plasmana u četvrtfinale Kupa sa novim trenerom pokušaće da naprave kontinuitet dobrih igara i da poprave dosadašnji učinak koji trenutno glasi dve pobede i tri poraza.

- "Može se reći da smo u prethodnim utakmicama neočekivano izgubili neke bodove, falila nam je kvalitetna završnica u setovima. Meč protiv Kolubare je velika nepoznanica za nas i mislim da ćemo iskoristiti ovaj duel da se bolje uigramo i ispravimo neke sitne greške pred utakmicu protiv Vizure." - izjavila je Aleksandra Cvjetičanin, korektor ŽOK "Spartak"

Odbojkaši i odbojkašice večeras za nove bodove

Tatjana Matić, jedna od najiskusnijih u ekipi, složila se da su ispuštene neke prilike da se ostvare bolji rezultati, ali da će se ekipa potruditi u narednom periodu da pokuša da nadoknadi propušteno i bolje se pripremi pred duele sa vodećom trojkom Super lige.

- "Početak sezone nije bio onakav kakav smo očekivali, izgubili smo neke bodove koje nismo trebali da izgubimo, sada treba to da nadoknadimo, a na ruku nam idu dve uslovno rečeno lakše utakmice - večerašnja protiv Kolubare i u sledećem kolu protiv Radničkog, što će nam poslužiti kao dobra priprema za meč protiv Vizure." - izjavila je Tatjana Matić, kapiten ŽOK "Spartak"

Meč se igra od 19 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2609

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.