Komentara: 0
Pregleda: 1426

Odbojkaši i odbojkašice Spartaka večeras za nove bodove

31.10.2014. u 10:11h
Izvor: Subotica.com
Večeras su na programu dve utakmice u muškoj i ženskoj konkurenciji u kojima MOK "Spartak" dočekuje ekipu "Novi Sad", dok ŽOK "Spartak" gostuje Crvenoj zvezdi u Beogradu.
Odbojkaši i odbojkašice Spartaka večeras za nove bodove

Odbojkaši za prekid niza od dva poraza večeras protiv ekipe "Novi Sad" (19h)

Izuzetno podmlađena muška ekipa Spartaka prvenstvo je započela pobedom na gostovanju u Valjevu, a onda su usledila dva vezana poraza - na domaćem terenu protiv Kleka i na gostovanju na Kosovu protiv ekipe "Kosovska Mitrovica".

Večerašnji protivnik dolazi iz Novog Sada i ima isti odnos pobeda i poraza kao i Spartak s tim da su novosađani počeli prvenstvo sa dva poraza, ali u poslednjem kolu imaju svoju prvu pobedu.

Cilj ove sezone je opstanak u ligi i da se stvori nova ekipa koja će u budućnosti moći da konkuriše za mesto koje bi vratilo Spartak u Super ligu, u rang takmičenja iz kojeg je subotička ekipa izašla nakon neizvesne završnice krajem prošlke sezone.

Utakmica se igra od 19 časova u maloj sali Hale sportova, a ulaz je besplatan.

Odbojkašice večeras protiv Crvene zvezde (18h)

Odbojkašice Spartaka u 3. kolu Super lige večeras od 18 časova gostuju u Beogradu ekipi Crvene zvezde. U prvom kolu u Subtici je lagano pobeđen nejaki "Kraguj", da bi par dana kasnije, takođe u Subotici, Železničar bio bolji u 5 setova.

Naredni meč protiv aktuelnog šampiona Srbije biće prava provera trenutne forme subotičke ekipe koja je tokom leta pretrpela neznatne promene u igračkom kadru, a ekipu i ove sezone sa klupe vodi Damir Petković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1426
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.