Komentara: 19
Pregleda: 9827

Od sutra samo hitni slučajevi mogu koristiti glavni ulaz u Opštu bolnicu

30.06.2014. u 13:05h
Izvor: Subotica.com
Opšta bolnica Subotica obaveštava javnost da će od utorka, 1. jula, godine biti zatvoren glavni ulaz bolnice za automobile. Za sve zaposlene, pacijente i lica koja dolaze u posetu pacijentima otvoren je ulaz broj II iz Izvorske ulice, stoji u saopštenju ove ustanove.
Od sutra samo hitni slučajevi mogu koristiti glavni ulaz u Opštu bolnicu

ULAZ – I iz Izvorske ulice - Pravo parkiranja imaju: službeni automobili i menadžment Opšte bolnice Subotica, službeni automobili MUP-a, vozila pod pratnjom, stručni predavači iz drugih zdravstvenih ustanova, takođe pravo parkiranja imaju i dva automobila invalida koji imaju označena parking mesta.

Na glavni ulaz broj I mogu da ulaze: kola hitne pomoći i privatni automobili koji nose hitne slučajeve bez mogućnosti parkiranja i zadržavanja u krugu bolnice, dostavljači štampe i brze pošte.

ULAZ – II iz Izvorske ulice -Na zadnji ulaz, odnosno ulaz broj II mogu da ulaze automobilima zaposleni u Opštoj bolnici, prodavci knjiga, predstavnici farmaceutskih kuća, vozila nabavke, snabdevanja mazutom, tehničkim gasovima i privatni automobili za unošenje pacijenata. Svi gore navedeni u obavezi su da poštuju pravila parkiranja kako se ne bi ugrozila prohodnost saobraćajnica.

ULAZ – III – pešački ulaz sa Beogradskog puta
Dozvoljen je ulaz za pešake, bicikliste i mopede.

NAPOMENA:

Ulaz II i III otvoren je od 05 h do 21 h. - Nakon toga ulaz za pešake i automobile odvija se preko ulaza I. Taxisti koji nose hitne medicinske slučajeve mogu da uđu na ulaz I bez mogućnosti zadržavanja, a u ostalim slučajevima mogu ući isključivo na ulaz II.

Ove promene stupaju na snagu od sutra (utorak).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 9827
Povezane teme

opšta bolnica

hitan prijem

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.