Komentara: 1
Pregleda: 7228

Od sutra gužve na graničnim prelazima

16.04.2014. u 18:13h
Izvor: RTV Yueco
Od sutra popodne očekuju se gužve na graničnim prelazima, a naročito Horgoš. Pošto ove godine isti dan se slave uskršnji praznici po julijanskom i gregorijanskom kalendaru očekuje se da promet putnika i prevoznih sredstava bude veći u odnosu na predhodne godine kada to nije bio slučaj.
Od sutra gužve na graničnim prelazima

Od decembra prošle godine do marta ove na svim graničnim prelazima pod ingirencijom Regionalnog cventra Granične policije Subotica bilo je preko 2,8 miliona putnika. Najveći intezitet saobraćaja i promet putnika je na graničnim prelazima između Srbije i Republike Mađarske na ulazu u našu zemlju očekuje se i u petak ujutro, a na izlazu iz zemlje u ponedeljak.

Kao i ranijih godina apeluje se na putnike da koriste alternativne pravce poput graničnog prelaza Đala, Bajmok i Bački Vinogradi koji rade od 7 do 19 časova i Kelebija i Bački Breg koji rade 24 časa.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 7228
Povezane teme

granični prelaz horgoš

bački vinogradi

granični prelaz kelebija

granični prelaz

gužve na graničnim prelazima

granični prelaz bački breg

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.