Komentara: 5
Pregleda: 1902

Od ponedeljka počinje deratizacija

27.03.2015. u 13:39h
Izvor: Subotica.com
Pretposlednjeg dana meseca marta započeće sistemska deratizacija tokom koje će biti obuhvaćeno 55.294 domaćinstava na teritoriji Grada Subotice, deponija "Aleksandrovačka bara" i stočna groblja u Subotici, Bajmoku i Čantaviru.
Od ponedeljka počinje deratizacija

Uporedo sa početkom sistemske deratizacije u stambenim zgradama će se obaviti i uklanjanje zaostalih mamaka. Operativni izvršioci biće prepoznatljivo obučeni i obeleženi tokom rada na terenu, a mamak će se distribuirati po domaćinstvima (1 kg po kući a 0.1 kg po stanu) i postavljati mamak na mestima gde se utvrdi infestacija glodara.

Deratizacija za građane na teritoriji Grada je potpuno besplatna. Građani će biti posebno obavešteni o dinamici sprovođenja sistematske deratizacije po svakoj mesnoj zajednici.

Sekretarijat za poljoprivredu i zaštitu životne sredine moli građane da spreče decu i domaće životinje da dođu u dodir sa preparatom za deratizaciju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 1902
Povezane teme

deratizacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.