Komentara: 7
Pregleda: 8444

Obeleženo 7 godina Socijaldemokratske partije Srbije

11.12.2016. u 17:18h
U prostorijama SDPS-a u Subotici juče je održan koktel povodom proslave sedme godišnjice rada stranke. U prisustvu koalicionih partnera, prijatelja i članova partije sumirani su utisci o radu u 2016. godini.
Obeleženo 7 godina Socijaldemokratske partije Srbije

Prisutnima na svečanosti obratila se predsednica gradskog odbora, Nataša Aleksić, koja je naglasila kako je iza njih izborna godina u kojoj je članstvo svojim radom i zalaganjem doprinelo ubedljivoj pobedi koalicije u kojoj je Socijaldemokratska partija Srbije bila važan i stabilan partner svim strankama koje su bile deo pobedničkog tima.

- Danas proslavljamo sedmi rođendan od osnivanja stranke, i drugu godinu rada ovog rukovodstva gradskog odbora i želim svima da se zahvalim što prepoznajete i cenite to što radimo i ideje za koje se zalažemo, što nas podržavate i što naš politički dijalog vodimo na jedan civilizovan način, koji predstavlja jedini pravi put za razvoj Subotice, što je u krajnjem slučaju cilj koji svi želimo da dosegnemo. Takođe bih želela da se zahvalim i svim članovima i simpatizerima koji svojim radom, idejama i zalaganjem doprinose da SDPS bude stranka pristojnih ljudi. -  zaključila je predsednica GrO SDPS

Osim nje, gostima i članovima obratio se i Nenad Ivanišević, predsednik Pokrajinskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije.

- Nakon velike pobede na prethodnim izborima, imamo obavezu prema svim Subotičanima da poverenje koje su nam ukazali 24. aprila opravdamo i da zajedno sa svojim koalicionim partnerima Suboticu učinimo primamljivom svim generacijama. To je obaveza koju moramo da ispunimo i da ovaj grad i ovu zemlju svojoj deci ostavimo kao zemlju u kojoj će oni hteti da ostanu i u kojoj će imati mogućnosti da rade i od svog rada pristojno žive. -  rekao je Ivanišević.

Obeleženo 7 godina Socijaldemokratske partije Srbije

Obeleženo 7 godina Socijaldemokratske partije Srbije

Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 8444
Povezane teme

Nenad Ivanišević

socijaldemokratska partija

sdps

nataša aleksić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.