Komentara: 9
Pregleda: 4108
Foto

Obeležen Dan borca

04.07.2015. u 16:26h
Izvor: Radio Subotica
Povodom 4. jula - Dana borca, gradski odbor SUBNOR–a Subotice, danas je organizovao polaganje venaca na Spomenik žrtvama fašizma.
Obeležen Dan borca

Vence je položila i delegacija Vlade Republike Srbije i Severno–bačkog okruga na čelu na načelnikom SB okruga Dragim Vučkovićem, zatim delegacija grada na čelu da predsednikom Skupštine Ilijom Maravićem, kao i predstavnici Komunista Subotice, Centra Tito i Ruske stranke.

Takođe, povodom nekadašnjeg praznika Dana borca, u centru Bajmoka otkrivene su dve spomen ploče narodnim herojima, rođenim Bajmočanima, general potpukovnicima Đuri Duliću i Božidaru Jovanoviću. Organizator je Gradski komitet Komunističke partije, a svečanosti je prisustvovao i Josip Joška Broz, predsednik Komunističke partije, unuk Josipa Broza Tita.

Izvor: Radio Subotica
Obeležavanje Dana borca Obeležavanje Dana borca Obeležavanje Dana borca Obeležavanje Dana borca Obeležavanje Dana borca Obeležavanje Dana borca Obeležavanje Dana borca Obeležavanje Dana borca
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 4108
Povezane teme

dan boraca

dan borca

ilija maravić

polaganje venaca

dragi vučković

spomenik žrtvama fašizma

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.