Komentara: 0
Pregleda: 4518

Obavljen žreb za Kup Srbije u odbojci

23.10.2014. u 17:36h
Izvor: Subotica.com
U beogradskom hotelu “M” obavljena su dva odbojkaška žreb za osminu finala jubilarnog, 50. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša, kao i za 49. izdanje Kupa u konkurenciji odbojkašica. Ženska ekipa Spartaka gostuje u Beogradu ekipi Radničkog, dok podmlađena muška ekipa dočekuje Ribnicu.
Obavljen žreb za Kup Srbije u odbojci

Kada je o muškarcima reč, Crvena zvezda, aktuelni pobednik Kupa Srbije, gostovaće u Staroj Pazovi. Derbi osmine finala odigraće se u Novom Pazaru gde će Novi Pazar Junior ugostiti Partizan. Niš će biti domaćin Vojvodini NS Seme iz Novog Sada kao i prošle godine, dok će Ribnica gostovati u Subotici protiv Spartaka.

U drugom duelu članova Super lige, Inđija će biti domaćin Spartaku iz Ljiga, a Želzeničar će u Beogradu ugostiti Mladi radnik iz Požarevca. Klek Srbijašume će biti domaćin Radničkom iz Kragujevca, a Užice Đerdapu iz Kladova.

Susreti u muškoj konkurenciji su na programu 25. i 26. novembra.

Kod dama, Crvena zvezda, branilac trofeja, gostovaće u Jagodini, dok će Vizura igrati u Kragujevcu protiv Kraguja. Takovo Zvezda Helios će u Gornjem Milanovcu dočekati Jedinstvo iz Stare Pazove, a MD Zrenjanin će ugostiti TENT iz Obrenovca. Jedinstvo će u Užicu igrati protiv Kolubare, a Radnčki Beograd će dočekati NIS Spartak iz Subotice. Beograd će biti domaćin Dinamu iz Pančeva, a Smeč 5 će u Kragujevcu ugostiti Železničar iz Lajkovca.

Ovi mečevi u konkurenciji odbojkašica će biti odigrani 18. i 19. novembra.

U osmini finala Kupa Srbije igraće se jedna utakmica, a pobednici će izboriti plasman u četvrtfinale.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4518
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.