Komentara: 1
Pregleda: 4090

Obaveštenje učenicima putnicima srednjih škola

22.07.2014. u 16:17h
Izvor: Subotica.com
Učenicima putnicima subotičkih srednjih škola mesečne karte za putovanja rešavaće se u srednjim školama u koje su upisani (važi samo za učenike koji su stanovnici Grada Subotice).
Obaveštenje učenicima putnicima srednjih škola

Učenici putnici koji iz subotičke opštine putuju za Bačku Topolu, Kanjižu, Sombor, Novi Kneževac ili neku drugu opštinu, zahteve za regresirane mesečne karte predavaće u Uslužnom centru grada Subotice od 11. Do 22. avgusta 2014. godine, navodi se u obaveštenju Sekretarijata za društvene delatnosti grada Subotice,

Potvrde za mesečne karte izdavaće se 22. i 25. avgusta 2014. godine i to od 9.00 – 13.30 časova u Gradskoj upravi, Trg slobode broj 1, III sprat, soba 305. 

Za regulisanje prava za mesečnu kartu učenici treba da prilože:
- fotokopiju lične karte (ako učenik nema, onda jednog od roditelja) ;
- potvrdu škole o upisu (potvrda mora sadržati obrazovni profil) ;
- dokaz o pozitivnom uspehu (overena kopija đačke knjižice koja mora biti potpisana od direktora škole i odelj. Starešine i overena pečatom škole ili overena kopija svedočanstva).

Učenici lošeg materijalnog stanja, koji nisu u mogućnosti da plaćaju cenu regresirane mesečne karte treba da se obrate Centru za socijalni rad grada Subotice, Alekse Šantića broj 27 za oslobađanje plaćanja učešća za cenu mesečne karte.

NAPOMENA
- Učenici linearno plaćaju 1. 800,00 dinara od pune cene mesečne karte.
- Učenicima srednjih škola koji su upisani u susedne gradove i opštine na obrazovne profile koji su verifikovani u srednjim školama na teritoriji Grada Subotice, putni troškovi se ne participiraju. Izuzetno od stava 1 ovog člana, putni troškovi se participiraju ako u školskoj godini nije otvoreno odeljenje verifikovanog obrazovnog profila na nastavnom jeziku na kojem učenik pohađa nastavu.
- Učenicima srednjih škola koji su upisani u susedne gradove i opštine na obrazovne profile koji nisu bili verifikovani u srednjim školama na teritoriji Grada Subotice u školskoj godini kada su upisali prvi razred, a verifikovani su u toku njihovog školovanja, nastavlja se participiranje putnih troškova.
- Učenicima srednjih škola koji ponavljaju razred, putni troškovi se ne participiraju.

Sve informacije mogu se dobiti na telefon: 024/626-883.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4090
Povezane teme

srednje škole

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.