Komentara: 3
Pregleda: 5338

O čemu pišu sutrašnje Subotičke novine?

04.10.2012. u 23:02h
Izvor: SuMedija
U 40. ovogodišnjem broju “Subotičke novine”, između ostalog, objavljuju priču o vlasniku kokičarske radnje „Bobi”, Borisu Terziću, koji je odavno savladao lekciju iz humanosti. On već tri godine deo sredstava od prodaje kokica odvaja za pomoć porodicama sa teškom materijalnom situacijom, samohranim majkama i starim osobama.
O čemu pišu sutrašnje Subotičke novine?

Novi broj “Subotičkih novina” donosi i niz drugih tekstova, među kojima izdvajamo:

Politika: Ko komponuje, a ko bi da prekomponuje? Da li su nedavne izjave Ištvana Pastora i Modesta Dulića samo sastavni deo pozicioniranja stranaka u vlasti ili nagoveštaj raslojavanja aktulene gradske koalicije?

Hronika: U nedelju 7. oktobra navršiće se pune dve godine od kada je , još uvek NN ubica svirepo zaklao šesnaestogodišnju Milicu Barašin u naselju Zorka na svega pedesetak metara od njene kuće. Ko je i zbog čega te kobne večeri oko 21.15 oduzeo život ovoj učenici Srednje hemijske škole ne zna se ni dan danas. Bol za izgubljenom unukom ove godine bio je jači od Radivoja Simendića, Miličinog dede, čije je srce stalo pre nekoliko meseci.

Društvo: Četrdeset pet učenika od četvrtog do osmog razreda osnovnih škola iz raznih krajeva Kosova i Metohije tokom Dečije nedelje, od 28. septembra do 7. oktobra, zajedno sa učenicima ove subotičke škole sede u klupama, pohađaju nastavu, bave se raznim aktivnostima. Učenici gosti veoma su zadovoljni svojim domaćinima, a oduševljava ih veliki broj dece u učionicama i gužva na odmoru u školskom dvorištu, jer u njihovim školama drugari u razredu mogu da se izbroje na prste.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5338
Povezane teme

Subotičke novine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.