Komentara: 3
Pregleda: 7515

Novi magistri na Ekonomskom fakultetu u Subotici

06.04.2011. u 15:59h
Izvor: RTV Yueco
Novi magistri na Ekonomskom fakultetu u Subotici

Na Ekonomskom fakultetu Subotica promovisani su novi magistri ekonomskih nauka. Zaključno sa današnjom promocijom, Ekonomski fakultet Subotica beleži cifru od preko 500 magistara ekonomskih nauka koliko ih je steklo zvanje na ovoj viskoškolskoj ustanovi. Njihov naredni korak je doktorat, a Ekonomski fakultet Subotica je za više od pola veka postojanja i rada promovisao i preko 200 doktora ekonomskih i informatičkih nauka.

Laslo Zoltan jedan je od oko 40 ekonomista koji su danas promovisani u magistre ekonomskih ili informatičkih nauka na Ekonomskom fakultetu Subotica. Magistrirao je u oblasti zdravstvenog osiguranja, i to nakon 28 godina od kako je diplomirao na ovom istom fakultetu.

Današnjom promocijom novih magistara ekonomskih i informatičkih nauka, Ekonomski fakultet Subotica prešao je cifru od 500 magistara koji su to zvanje stekli na ovoj viskokoškolskoj ustanovi. Njihovo znanje je primenjeno u mnogim oblastima ekonomije i informatike u zemlji i inostranstvu.

Za mnoge od danas promovisanih magistara sledeći korak je doktorska disertacija. Na Ekonomskom fakultetu u Subotici do sada je promovisano oko 200 doktora nauka. Za preko 50 godina postojanja i rada, Ekonomski fakultet iškolovao je 15.000 ekonomista i jedan je od vodećih fakulteta Novosadskog univerziteta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 2 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 7515
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

magistri ekonomski fakultet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.