Komentara: 0
Pregleda: 2016

Nova seniorska medalja džudista Spartaka

22.09.2014. u 15:59h
Izvor: Subotica.com
Na prvenstvu Vojvodine za mlađe seniore u džudou održanom u subotu u Kanjiži Spartak je imao tri takmičara. Iako očekivanja nisu bila velika, s obzirom da su takmičari juniori, a neki tek prva godina kadeta, kako kažu u klubu rezultat je i više nego zadovoljavajući.
Nova seniorska medalja džudista Spartaka

Džudo klub "Spartak" su predstavljali Miloš Rašković, Nemanja Nikolić i Jovan Vučetić.

Miloš Rašković koji se nedavno vratio u takmičarske vode nije ostvario plasman na državno prvenstvo, ali je svakako stekao preko potrebno iskustvo. Nemanja Nikolić je iako prva godina kadeta ostvario podvig i kroz tri meča uspeo da zauzme peto mesto i plasman na prvenstvo države.

Jovan Vučetić je takođe izborio kartu za državno osvojivši bronzanu medalju u kategoriji do 100kg. Sumirajući činjenično stanje u Džudo klubu "Spartak su zadovoljni ovim rezultatom, napominjući da je ovo samo još jedna potvrda kapaciteta kluba za koji se nadaju da će biti još bolje iskorišćeni.

Ekipu je predvodio trener Milan Bogić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2016
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.