Komentara: 1
Pregleda: 5704

Nova igrališta u gradu

07.07.2011. u 12:52h
Izvor: Grad Subotica portal
Nova igrališta u gradu
U Dudovoj šumi na prostoru kraj spomenika podignutom u čast Drena Mandića, na mestu starog dečijeg igrališta, postavljeno je novo. Ovim sadržajem su najmlađi dobili svoj kutak u parku na kraju Radijalca koji je prethodnih godina po pitanju investicija i održavanja bio u senci parka na Prozivci.

Direkcija za igradnju grada je pored ovog igrališta postavila igrališta i u Ljutovu i Mišićevu a u planu je postavljanje još par igrališta na teritoriji grada. Jedno će dobiti stanovnici Kertvaroša, gde će igralište biti postavljeno na Segedinskom puta u bloku iza zgrada kod Trgoprometa, a drugo stanovnici Kelebije.

Još uvek postoji određeni broj mesnih zajednica čiji najmlađi stanovnici nemaju mesto za igranje a njima pripada i Peti kvart, koji ne samo da nije dobio novo igralište več je ostao i bez starog.

Nova igrališta u gradu

Nova igrališta u gradu

Izvor: Grad Subotica portal
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5704

Povezana vest

Povezane teme

Dren Mandić

dečja igrališta

dudova šuma

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.