Komentara: 3
Pregleda: 4862

Nova fasada na Vrtiću "Veverica"

28.04.2015. u 10:32h
Izvor: RTV Yueco
Posle 40 godina, Vrtić „Veverica“ koji funkcioniše u okviru Predškolske ustanove "Naša radost" dobio je novu fasadu. Zahvaljujući inicijativi šefa objekta i roditelja, završeni su radovi i na oslikavanju kapije, kao i uređenju dvorišta. Vrtić „Veverica“ pohađa 103 dece, na srpskom i mađarskom jeziku.
Nova fasada na Vrtiću "Veverica"

Među roditeljima, koji su pružili finansijsku podršku i veliki doprinos u uređenju vrtića je i  Ljiljana Grbović. Ljiljana  kaže da  je želela da pomogne, kako bi deca dobila lepše i veselije okruženje za igru, jer upravo u vrtiću provode najveći deo dana.

Posle četiri decenije, Vrtić „Veverica“ je zasijao novim sjajem. Inicijativa je potekla od šefa objekta, vaspitačice, Đenđike Majdanović koja je animirala roditelje, kako bi mračan i oronuo objekat, pretvorili u zgradu, koja i fasadom vedrih boja, podseća na one kojima pripada. Radovi su trajali manje od tri nedelje, a za to vreme je pored fasade, uređena i kapija, kao i dvorište.

U vrtiću „Veverica“ roditelji tokom cele godine izdvajaju dobrovoljne priloge, koji se koriste za nabavku novih igračaka. Ovoga puta, nove igračke će obogatiti dečiju maštu i igre u pesku. Vrtić „Veverica“ pohađa 103 dece, na srpskom i mađarskom jeziku.

Nova fasada na Vrtiću "Veverica"

Izvor: RTV Yueco
Uređenje prostora vrtića "Veverica" Uređenje prostora vrtića "Veverica" Uređenje prostora vrtića "Veverica" Uređenje prostora vrtića "Veverica" Uređenje prostora vrtića "Veverica" Uređenje prostora vrtića "Veverica" Uređenje prostora vrtića "Veverica" Uređenje prostora vrtića "Veverica"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4862
Povezane teme

uređenje javnih površina

predškolska ustanova

predškolska ustanova naša radost

vrtić veverica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.