Komentara: 1
Pregleda: 5330

Normalizacija saobraćaja na delu Maksima Gorkog

28.08.2015. u 17:34h
Izvor: Subotica.com
Sutra (subota) posle 8 časova doći će do normalizacije saobraćaja u ulici Maksima Gorkog na raskrsnici sa ulicom Matija Gupca., saopšteno je iz JP "Suboticatrans".
Normalizacija saobraćaja na delu Maksima Gorkog

S obzirom na napred navedeni podatak i na činjenicu da će ulica Matija Gupca i dalje biti zatvorena za saobraćaj Suboticatrans obaveštava korisnike sistema javnog prevoza u Subotici da će autobusi gradskog i prigradskog saobraćaja saobraćati na sledeći način:

Linija 1/1a, 3, 6, 10 saobraćaće Štrosmajerovom ulicom do stajališta Lifka. Na navedenim linijama neće biti u upotrebi stajalište "Pošta I" kao i stajalište "Matija Gubec", zatim Linija 16 će saobraćati uobičajenom trasom linije, prigradske linije za Žednik, Dušanovo, Đurđin, Bikovo će saobraćati uobičajenim trasama linija dok će autobusi na prigradskim linijama za Bajmok i Tavankut saobraćati kroz Štrosmajerovu ulicu do stajališta "Lifka".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5330
Povezane teme

Suboticatrans

izmene u redu vožnje autobusa

autobuske linije

saobraćanje autobusa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.