Komentara: 0
Pregleda: 5596

Niže cene voća i povrća na Mlečnoj pijaci

31.07.2013. u 11:17h
Izvor: RTV Yueco
Do kraja avgusta, cene voća i povrća na Mlečnoj pijaci, kod nekih prodavaca, niže u odnosu na prethodne mesece. Zbog smanjene kupovne moći i predstojeće „mrtve sezone“, prodavci snižavaju cene svake godine u ovom periodu.
Niže cene voća i povrća na Mlečnoj pijaci

Kod nekih prodavaca, cene voća i povrća su snižene i do 25% i to od prošle nedelje. Ove godine, u odnosu na prošlu, voće je dobro rodilo, pa je automatski i cena voća bila niža. Sugrađani sa kojima smo razgovarali su zadovoljni ponudom i cenama na Mlečnoj pijaci.

Kupci će moći da nabave, na primer, krastavce i paradajiz po nižoj ceni, kažu prodavci. Oni dodaju da je primetna slaba kupovna moć građana, teško se prodaje, ali se može preživeti od toga. Prodavci dodaju da je svake godine u ovom periodu aktuelno snižavanje cena nekog voća i povrća.

Kod nekih prodavaca, voće i povrće na Mlečnoj pijaci će biti jeftinije do kraja avgusta. Kao što i sami prodavci kažu, u ovom periodu rade za kupce, a u džep stavljaju osetno manju zaradu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5596

Povezane vesti

Povezane teme

cene na subotičkim pijacama

voće, povrće, cene, subotica

voće

povrće

mlečna pijaca

subotičke pijace

jkp subotičke pijace

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.