Komentara: 6
Pregleda: 3963

Nastavlja se fudbalsko prvenstvo - Partizan u nedelju dolazi u Suboticu

23.05.2014. u 14:44h
Izvor: Subotica.com
Kako je saopšteno u Zajednici Superligaša stvorili su se uslovi da se nastavi fudbalsko prvenstvo u Super ligi, te je odlučeno da će se utakmice 29. kola odigrati u nedelju, a poslednje kolo bi moglo biti odigrano 3 dana kasnije, u sredu.
Nastavlja se fudbalsko prvenstvo - Partizan u nedelju dolazi u Suboticu

S obzirom da propozicije Fudbalskog saveza Srbije nalažu da se poslednja dva kola moraju odigrati vremenski sinhronizovano, zbog vremenski nepogoda i situacije u državi, fudbalsko prvenstvo je bilo odloženo do daljnjeg, a danas je saopšteno da su stvoreni uslovi za nastavak i da će se u 4 dana odigrati oba kola, kako bi se prvenstvo privelo kraju i kako bi naš Savez mogao da prijavi ekipe koje će se takmičiti u evropskim takmičenjima.

Fudbaleri Spartaka u nedelju dočekuju ekipu Partizana. Taj meč, kao i svi ostali, igraće se od 17 časova, a više detalja o samoj utakmici saznaćemo tokom sutrašnjeg dana kada će biti upriličena konferencija za novinare.

Spartaku je ovaj meč stvar prestiža jer ne može ni gore ni dole, a Partizanu je pobeda jedina šansa da zadrži teoretsku šansu da već u Subotici ne preda titulu Crvenoj zvezdi, koja svoj meč igra protiv OFK Beograda i kojoj treba još samo jedna pobeda u dva meča.

Utakmica se igra na Gradskom stadionu, proglašena je utakmicom povišenog rizika i mole se građani da na vreme dođu na stadion, kao i da ukoliko ne dolaze peške parkiraju vozila dalje od stadiona ili po mogućnosti koriste javni prevoz kako ne bi dolazilo do zagušenja saobraćaja.

Ulaznice po ceni  350 za zapad, 300 za jug i istok se mogu kupiti u prostorijama kluba u zgradi Jadran u subotu od 9-18 časova i u nedelju od 9-15 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 3963
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbalski klub partizan

Partizan Spartak

gradski stadion

fudbaleri spartaka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.