Komentara: 1
Pregleda: 7132

Narodno pozorište objavilo repertoar za oktobar

01.10.2014. u 11:02h
Izvor: Subotica.com
Oktobarski repertoar drame na srpskom jeziku započinje u petak premijerom predstave "Glorija" po delu Ranka Marinkovića, a u režiji Anđelke Nikolić. Ulaznice za premijeru koštaju 550 dinara, a rezervacija može da se obavi putem broja 024/557-436. Sve predstave pred domaćom publikom se igraju na Sceni Jadran.
Narodno pozorište objavilo repertoar za oktobar

Drama na srpskom jeziku tokom oktobra na subotičkoj Sceni Jadran imaće 12 izvođenja među koje spadaju premijera predstave "Glorija" i gostovanje francuskog teatra "Riktus" sa predstavom "Rapsodija". Predstava "Glorija" u oktobru biće izvedena čak četiri puta, uključujući i premijeru koja je zakazana za petak, 3. oktobar.

Drama nа srpskom će ovog meseca imati dva gostovanja i to sa predstavom "Koštana", dok će drama na mađarskom imati tri gostovanja, sa predstavama "Brestyánszki B.R. - Vörös" i "Szerbhorváth György - Van valami bejelentenivalója?".

Ulaznice za premijeru koštaju 550, dok su za ostala izvođenja 350 dinara. Blagajna pozorišta radi svaki dan od 10 do 13 časova i od 18 časova pa sve do početak predstave. Informacije i rezervacije na broj telefona 024/557-436.

Repertoar za oktobar

Narodno pozorište objavilo repertoar za oktobar

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 7132

Povezane vesti

Povezana dešavanja

Povezane teme

Narodno pozorište

pozorišna predstava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.