Komentara: 18
Pregleda: 12206

Napuštena kuća u centru grada predstavlja leglo zaraza

30.03.2015. u 17:59h
Izvor: RTV Yueco
U centru grada nalazi se stambeni kompleks u okviru koga je jedna kuća  pretvorena  u izvor zaraze i ruglo grada. Reč je o prostoru na kome je trebalo da se grade nadzemne garaže i pošto projekat nije zaživeo ostao je napušten prostor prepun smeća i drugog otpada. Komunalna policija je upoznata sa problemom i na teren je izašla nekoliko puta.
Napuštena kuća u centru grada predstavlja leglo zaraza

Na adresi Boška Vujića broj 12 iz zajedničkog dvorišta nekoliko kuća šire se neprijatni mirisi i mesto predstavlja moguće leglo zaraza. Rade Gilić objašnjava da je nekoliko puta zvao komunalnu policiju i da su oni izašli na teren. Komšije  sumnjaju da je oronula kuća mesto okupljanja beskućnika.

U komunalnoj inspekciji ističu da napuštene kuće ne spadaju u njihovu nadležnost.  Kuća je u privatnom vlasništvu i grad nema zakonskih propisa koji bi lokalnoj samoupravi dozvolili da se bavi problemima ovakve vrste.

Planom detaljnje regulacije ovaj deo grada je predviđen kao stambeno naselje.Ovde je planirano da se grade garaže, a kada je investicija propala ostali su napušteni objekti. Ovo je samo jedan od primera kako u Subotici završavaju započete investicije i pretvaraju se u leglo mogućih zaraza. Kuća je u veoma lošem stanju pred rušenjem. 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 3 nedelje
Komentara: 18
Pregleda: 12206
Povezane teme

napuštene kuće

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.