Komentara: 17
Pregleda: 23165

Napadnut taksista na Prozivci

26.04.2015. u 14:35h
Izvor: Subotica.com
U noći između petka i subote vozač „Prozivka taksija“ napadnut je od strane nepoznatog mladića, koji mu je naneo povrede u predelu lica i uzeo novac.
Napadnut taksista na Prozivci

Nešto posle 3 časa iza ponoći bio sam na taksi stajalištu kod pijace "Zelenac", kada je u vozilo ušao mladić u crnoj jakni sa kapuljačom i zatražio vožnju do OŠ „Sonja Marinković“  kod Kvantaša („Mala Sonja“) - počinje priču za naš sajt taksista, koji iz straha da se incident ne ponovi, želi da ostane anoniman.

- "Vožnja je trajala vrlo kratko, a kada smo stigli krenuo je da me udara nekim oštrim predmetom u glavu i traži novac. Pokušao sam da ga smirim, da se odbranim, ali mi je čelo počelo da krvari, bacio sam svežanj novca u kome je bilo oko 1.500 dinara i nekako uspeo da istrčim iz auta. On je takođe odmah istrčao i pobegao na drugu stranu, ka ulici Braće Radić." - ispričao nam je taksista.

Taksista se nekako vratio do vozila i odvezao se na hitan prijem u subotičku Opštu bolnicu, gde su mu ustanovljene lakše telesne povrede, ali prilično opasne, jer je jedan ubod bio tačno između oka i nosa.

Napadnut taksista na Prozivci

- Lekari su mi rekli da je milimetar samo promašio bilo bi strašno. Imam šest šavova ali na sreću oko mi nije povređeno – dodaje taksista. - Posle bolnice, dao sam izjavu u MUP-u, pregledano mi je vozilo, kako bi našli oružje ali ništa nije pronađeno. Verujem da mu ovo nije prvi napad i zato želim da upozorim i ostale moje kolege da opasnost vreba na svakom koraku, da više nigde nismo bezbedni.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 23165
Povezane teme

taksi

taksi prevoz

napad na taksistu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.