Komentara: 45
Pregleda: 32924

Napadač na sugrađanku u zatvoru

04.06.2015. u 16:09h
Izvor: Subotica.com
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici identifikovali su mladića koji je pre nešto više od dva meseca, gađao jajima, za sada nepoznatu stariju ženu, a potom događaj, zabeležen na video zapisu, objavio na društvenoj mreži Fejsbuk.
Napadač na sugrađanku u zatvoru

Policijski službenici su radom na terenu, utvrdili da je D. S. (1997) iz Subotice, učestvovao u izvršenju navedenog prekršaja. On je uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, priveden kod sudije Prekršajnog suda u Subotici, koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od deset dana, nakon čega je upućen na izdržavanje kazne, pre pravosnažnosti presude, zbog težine dela.

Da podsetimo, juče se na Internetu pojavio snimak na kojem se vidi kako jedan mladić u sred bela dana na Radijalcu pogađa stariju gospođu jajetom u potiljak, dok to drugi snima, a nakon toga obojica se uz smeh "junački" udaljavaju sa mesta.

Ovaj video vrlo brzo proširio se Internetom i naišao je na žestoke reakcije korisnika pre svega društvenih mreža koji nisu birali reči da osude ovakvo sramotno ponašanje. Veliki broj komentara ostavljen je i na vesti koju smo sinoć objavili neposredno po saznanju za ovaj slučaj.

Napad na sugrađanku osudio i Grad Subotica

Grad Subotica najoštrije osuđuje napad na stariju sugrađanku koji se, na osnovu snimka koji se pojavio na internetu, desio na „Radijalcu“, u Mesnoj zajednici „Dudova šuma“, između Školskog centra sa domom učenika „Dositej Obradović“ i Mlečne pijace.

U želji da nadležnim organima pomognemo u rasvetljavanju ovog slučaja i procesuiranju počinilaca tog nemilog događaja, pozivamo napadnutu sugrađanku i sve one koji je poznaju da se jave dežurnoj službi PU Subotica na broj 192, stoji na kraju saopštenja Kabineta gradonačelnika.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 45
Pregleda: 32924

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.