Komentara: 4
Pregleda: 3784

Nakon 20 godina krov na objektu MZ "Makova sedmica"

24.05.2013. u 16:36h
Izvor: RTV Yueco
Zgrada mesne zajednice na Makovoj Sedmici posle 20 godina dobila je novi krov za šta je lokalna samouprava izdvojila milion dinara. Osim renoviranog krova u finansije je uklopljena i plafonska konstrukcija, koji tek treba da počne da se radi. Završene radove obišla je danas predsednica skupštine Grada Marija Kern Šolja, koja je istakla da je evidentno da su potrebni i dodatni radovi na ovoj zgradi, ali da u budžetu grada za ovu godinu nije bilo više novca.
Nakon 20 godina krov na objektu MZ "Makova sedmica"

Radovi na krovu mesne zajednice su otpočeli krajem marta i zbog loših vremenskih prilika njegova sanacija se nešto odužila. S obzirom na to da se u ovu zgradu poslednjih 20 godina nije ništa ulagalo, predstavnici mesne zajednice su zadovoljni za početak i sa ovim.

Za sve te radove po proceni skupštine mesne zajednice potrebno je još oko 5 miliona dinara i tek bi tada ova zgrada imala kompletan sjaj, kakav i zaslužuje. Završene krove radove danas je obišla predsednica skupštine Grada Marija Kern Šolja.

Ono što su uvideli i predstavnici lokalne samouprave jeste da treba da se nastavi sa renoviranjem zgrade, koja trenutno osim za kancelarije sekretara mesne zajednice, ne služi ničemu, isključivo zbog loše infrastrukture.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3784
Povezane teme

makova sedmica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.