Komentara: 61
Pregleda: 16074

Naknada za odvodnjavanje je zakonska obaveza

23.04.2015. u 16:42h
Izvor: RTV City
Početkom nedelje na kućne adrese građana pristigla su Rešenja o naknadi za odvodnjavanje za 2013. i 2014. godinu. Tim povodom, oko pedesetak građana je savet potražilo od zaštitnika građana Subotice Zlatka Marosiuka.
Naknada za odvodnjavanje je zakonska obaveza

Naknada predstavlja zakonsku obavezu za sva fizička i pravna lica, postupak sprovodi Poreska uprava i protiv ovog rešenja može da se vodi samo Upravni spor. Fiskalne obaveze prema državi zastarevaju tek za pet godina, a građani koji imaju u vlasništvu objekat na građevinskom, poseduju šumsko ili poljoprivredno zemljište ili su njihovi korisnici, na ovaj namet su obavezani Zakonom.

Redakcija našeg sajta je o ovoj temi pisala u članku Građanima stižu porezi za odvodnjavanje, u okviru kojeg su građani, svojim stavovima i razmišljanjima putem komentara izrazili ogromno nezadovoljstvo povodom pristiglih rešenja o naknadi za odvodnjavanje. Koliko je ova tema aktuelna govori u prilog i činjenica da je navedeni članak pročitan više od 20.000 puta.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 9 časova
Komentara: 61
Pregleda: 16074

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.