Komentara: 15
Pregleda: 15506

Najveći Wellnes centar u Srbiji u hotelu Galleria - sutra ulaz slobodan

15.06.2012. u 18:44h
U subotu, 16. Juna u periodu od 10:00 do 22:00 h svi naši sugrađani i posetioci Subotice će imati priliku da posete novi i najveći Wellness centar u Srbiji – Galleria Wellness center. Ulaz je slobodan na “Dan otvorenih vrata” a što se tiče sadržaja Wellness centra oni će biti u komercijalnoj upotrebi tek od nedelje, 17. Juna.
Najveći Wellnes centar u Srbiji u hotelu Galleria - sutra ulaz slobodan

Wellness centar se nalazi na 3. spratu hotela Galleria sa ukupnom površinom od preko 1.600 kvadratnih metara.

Direktor hotela Galleria, Danilo Uzelac nam je ovom prilikom rekao:

„Pozivam ovom prilikom sve posetioce sajta Subotica.com da u subotu, 16. juna posete Galleria Wellness centar i uvere se u zaista kvalitetnu ponudu. Od sadržaja naš wellness centar nudi vrhunski program masaža, tretmane tela, finske saune, parne saune, Kneipp vodenu terapiju za poboljšanje cirkulacije, slanu sobu za poboljšanje disajnih puteva, relax zone, tepidariume, whirpool hidromasažne kade, VIP wellness i još mnogo toga.

Ovo je zaista ozbiljan dodatni impuls turističkoj ponudi Subotice i mi se nadamo da ćemo još više skrenuti pažnju na Suboticu i naš hotel. Još jednom poziv svima da dođu od 10 do 22h i uvere se lično u lepotu i mir Galleria Wellness centra.”

Hotel Galleria Subotica - Wellnes

Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 15506
Povezane teme

hotel galerija

hotel galleria

welness subotica

galleria welness

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.