Komentara: 0
Pregleda: 3861

Najbolji rvači Srbije na prvenstvu države u subotu u Hali sportova

26.05.2016. u 12:40h
Izvor: Subotica.com
Rvački savez Srbije saopštio je da će se u subotu, 28. maja, u subotičkoj Hali sportova održati Prvenstvo Srbije za seniore. Tehnički organizator je Rvački klub "Spartak". U našem gradu gostovaće najbolji klubovi i rvači Srbije. Spartak ima dva favorita za najsjajnije medalje.
Najbolji rvači Srbije na prvenstvu države u subotu u Hali sportova

Potvrđen je dolazak svih vodećih ekipa Srbije kao što su Proleter (Zrenjanin), Radnički (Sombor), Potisje (Kanjiža), Partizan (Beograd), Radnički (Kragujevac), Fruškogorac (Sremska Kamenica), Mačva (Šabac) i naravno Spartak (Subotica). Svi reprezenativci koji su na pripremama nastupiće u subotu u Subotici.

Domaći Spartak će nastupiti u najjačem sastavu, ako se izuzme reprezentativac Davor Štefanek koji trenira po posebnom programu za Olimpijadu u Riju. Priliku da se takmiče imaće najbolji juniori i seniori.

Po rečima Andrije Romića, predsednika RK "Spartak" na seniorskom prvenstvu Srbije biće izuzetno velika konkurencija, ali domaći tim računa na najviše plasmane u dve kategorije.

- "Očekuje nas jedan kvalitetan turnir jer nam u goste dolaze najbolji klubovi i rvači Srbije. Što se tiče Davora Štefaneka, on se oporavio, trenira punom parom za OI. U subotu ćemo nastupiti sa od 12 do 14 rvača, nažalost na medalje možemo da računamo samo u kategorijama 85 i 98 kilograma. Proleter je još uvek dominantan, ali planiramo tokom jeseni da se pojačamo sa abrem jednim rvačem i napadnemo najbolje. Na ovom prvenstvu pružićemo priliku juniorima da se 'izmere' sa svojim protivnicima i time steknu važno iskustvo." - rekao je Romić

Takmičenja će se održati u subotu u velikoj sali Hale sportova, počinju 11,30 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3861

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

andrija romić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.