Komentara: 1
Pregleda: 3490

Najbolji predavači iz oblasti Internet poslovanja u novembru u Subotici

23.10.2014. u 14:55h
Izvor: Subotica.com
Subotica će od 7. do 9. novembra biti domaćin Webiz programa poslovne edukacije. Hotel Galleria će tokom ovog vikenda biti mesto gde će najbolji predavači iz oblasti Internet poslovanja i predstavnici velikih kompanija prenositi znanje i iskustvo zainteresovanim privrednicima i preduzetnicima.
Najbolji predavači iz oblasti Internet poslovanja u novembru u Subotici

Od 7. do 9. novembra se u Subotici, u hotelu Galleria, održava Webiz program poslovne edukacije. U pitanju je trodnevni edukativni program na temu poslovne primene interneta. Ovaj program je nastao pod brendom Webiz, jedne od najuspešnijih IT konferencija u Srbiji, koja se već dve godine održava u Zrenjaninu. Kao predavači će se pojaviti neka od najpoznatijih imena iz oblasti internet poslovanja u Srbiji i regionu, ali i predstavnici velikih kompanija poput Hemofarma, Delta Holdinga i Victoria grupe.

Program je namenjen malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima, kao i zaposlenima u sektorima marketinga, prodaje, PR-a u javnim preduzećima, velikim kompanijama i ostalim poslovnim i nevladinim organizacijama. Takođe, program može biti vrlo dobra osnova onima koji imaju nameru da započnu posao samostalno a svesni su značaja prisustva na internetu.

Tokom tri dana profesionalne edukacije, obradiće se teme koje će zaokružiti celokupnu priču oko nastupa i poslovanja na internetu: od strategije online prisustva, izrade sajta sa svim neophodnim funkcionalnostima i elementima, različitim vrstama oglašavanja i promocije (plaćene i neplaćene), prodaje, naplate i plaćanja putem interneta, komunikacije, do društvenih mreža i naprednih aktivnosti koje nudi mobilni marketing.

Najbolji predavači iz oblasti Internet poslovanja u novembru u Subotici

Pored navedenih predavanja, realizovaće se i sesije sa pitanjima i odgovorima nakon svakog od tri dana edukacije gde će predavači odgovarati na pitanja slušalaca. Partneri Webiz edukacije će održati prezentacije u vidu studija slučaja ili prezentovanja određenih proizvoda i usluga, koji su vezani za poslovanje putem interneta.

Ovaj program ima za cilj da edukuje i infomiše privrednike o značaju adekvatnog nastupa na internetu, kao i o mogućnostima koje postoje, i koje mogu doprineti razvoju poslovanja.

U SAD se godišnje preko 60% trgovanja odvija online, dok je kod nas poslovanje putem interneta na nivou statističke greške. Izlazak na globalnu mrežu zapravo znači izlazak na globalno tržište i predstavlja veliku mogućnost za razvoj, pre svega sektora malih i srednjih preduzeća koja bi trebala da predstavljaju stub razvoja privrede jedne zemlje.

Partneri Webiz Programa poslovne edukacije su digitalna agencija Homepage, Telekom Srbija a.d., Erste bank a.d. Novi Sad, Toyota Srbija, Registar nacionalnog internet domena Srbije – RNIDS, Hotel Galleria, Infostud, kao i Swa Tim.

Medijski partneri su Blic online, internet portal Subotica.com kao i medijska agencija Media House. Zvaničan web sajt Webiz programa poslovne edukacije nalazi se na adresi: www.edukacija.webiz.rs gde se mogu naći detaljnije informacije vezane za program, satnicu predavanja, biografije predavača, kotizacije, smeštaj i ostale informacije.

Biografije nekih od predavača:

Dragan VaragicDragan Varagić 
- bloger, online strateg i bavi se savetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primene Interneta.

Vlasnik je bloga draganvaragic.com, servisa za online distribuciju saopštenja PRobjave.com i osnivač projekta bloggersnetwork.org.rs.

Koordinator je specijalističkih strukovnih studija iz E-poslovanja iimeuro.uns.ac.rs, FTN, Novi Sad. Predavač na ITS Beograd.

 

 

Miroslav VargaMiroslav Varga 
- Internet marketing PPC ekspert i predavač – Google AdWords, Yandex Direct, Google AdWords Certified Trainer.

Miroslav Varga je najstariji Google AdWords trener u Google Adriatics regiji, a verojatno i na svetu. Pouzdano, jedini je Google Analytics sertifikovani deda. Za sebe kaže da je napravio više grešaka nego dva normalna zajedno. Saznaćete kako je moguće pomoću Google alata poslovanje podići na viši nivo i koje najčešće greške treba izbegavati. Takođe, saznaćete veliki broj trikova kako svoju robu ili uslugu prodati bez strašno velikih ulaganja.

 

Miloje SekulicMiloje Sekulić
- vlasnik konsultantske Internet agencije i suvlasnik digitalne marketinške agencije HomePage.

Član Udruženja poslovnih konsultanata Srbije (UPKS), Nezavisnog udruženja novinara (NUNS) i Društva Srbije za odnose sa javnošću. Jedan je od osnivača Srpske asocijacije menadžera (SAM).

Postavio je temelj E-PR struke u Srbiji radeći za kompanije Coca-Cola, Carlsberg, Telenor, Toshiba, HP, Eurobank EFG, Tigar, MK Group, Bambi-Banat, i mnoge druge.

 
 
Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3490

Povezane vesti

Povezane teme

Grad Subotica

hotel galleria

dragan varagić

preduzetništvo

webiz

miloje sekulić

miroslav varga

internet poslovanje

vladimir kovač

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.